5.3 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024

Weekend plin la Teatrul Colibri

Decis să scape de sărăcie cu orice preț, Peter Munk, un tânăr de altfel prietenos și cu suflet mare, alege o Inimă de piatră. Dar, nu una oarecare ci pe cea din spectacolul după W. Hauff, programat sâmbătă, 3 noiembrie 2018, de la ora 18:00, la Teatrul Colibri Craiova.

Scenariul și regia spectacolului Inimă de piatră sunt semnate de Cristian Pepino, iar scenografia de Cristina Pepino. Ce va face Peter Munk cu inima de piatră, dar şi cum arată lumea în care el trăiește aflăm sâmbătă de la actorii: Mugur Prisăcaru, Daniel Mirea, Oana Stancu, Alis Ianoş, Ionica Dobrescu, Rodica Prisăcaru, Iulia Cârstea. Muzica este semnată de Dan Bălan.

Duminica din 4 noiembrie 2018 ne pregătește la Teatrul Colibri o Invitaţie la joacă, de la ora 11:00, alături de actorii Iulia Cârstea, Daniel Mirea și Alis Ianoş, precum și de vestitul Zdreanţă. Invitaţie la joacă este un spectacol interactiv, de și în regia Alexandrei Davidescu, cu scenografia semnată Eustaţiu Gregorian. Coloana sonoră este realizată de Alin Macovei-Moraru.

Biletele pentru spectacole se pot procura de la Agenţia Teatrului Colibri, de luni până sâmbătă, între orele 10:00 – 13:00 şi 16:00 – 19:00, iar duminica în intervalul 10:00 – 13:00. Preţ bilet: 7 lei sau 10 lei, în funcţie de categoria locului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS