5.3 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriPublireportajAdmitere 2018: Universitatea Spiru Haret din Craiova îşi deschide porţile!

Admitere 2018: Universitatea Spiru Haret din Craiova îşi deschide porţile!

Azi încep înscrierile la Universitatea „Spiru Haret”, instituţie de învăţământ superior acreditată care facilitează accesul studenţilor la oferta educaţională din cadrul Facultăţii de Ştiinţe Juridice, Economice şi Administrative din Craiova.
Înscrierile au loc în perioada 2 iulie – 30 septembrie 2018 la sediul Universităţii Spiru Haret din Craiova situat pe strada Vasile Conta, nr.4.

Programele de studii universitare de licenţă de anul acesta cuprind 6 domenii de interes în concordanţă cu nevoile pieţei muncii actuale:
1.Management
2.Contabilitate şi informatică de gestiune
3.Finanţe şi Bănci
4.Drept
5.Administraţie publică
6.Poliţie locală

La admiterea în ciclul de studii universitare de licenţă pot participa absolvenţii de liceu cu diplomă de bacalaureat sau cu diplomă echivalentă cu aceasta, indiferent de anul absolvirii liceului. Admiterea în ciclul de studii universitare de masterat este deschisă participanţilor absolvenți cu diplomă de licenţă sau echivalentă.
Oferta programelor universitare de master cuprinde 3 specializări ce au ca misiune aprofundarea pregătirii specialistului în domeniul ales:
1.Ştiinţe penale şi criminalistică
2.Audit intern în sistemul public şi privat
3.Finanţe şi administraţie publică europeană
Documentele necesare în dosarul de admitere, metodologia precum şi taxele de şcolarizare, se găsesc pe site-ul Universităţii “Spiru Haret”, aici: https://admitere.spiruharet.ro/admission/about
Descoperă aici: https://www.spiruharet.ro/ universul haretian şi devino şi tu #StudentLaUSH!

Etichete: admitere2018, facultate, master, Spiru Haret, admitere Spiru, drept, psihologie, stiinte juridice, domeniul sanitar, student.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS