5.3 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024

Weekend Fashion la Craiova

Royal Models Agency a demonstrat inca o data pe 05 Mai 2018 ca seriozitatea si implicarea definesc echipa, cand a pus in scena a XIII – a editie a evenimentului FESTIVALUL DE MODA Miss Royal Models ROMANIA, cel mai prestigios eveniment de moda al primaverii.Festivalul s-a desfasurat in incinta Electroputere Parc incepand cu ora 18:00 cand au inceput sa soseasca invitatii la locul de desfasurare al evenimentului ce se anunta a fi unul gradios.

Rolland Toma a deschis, dupa ora 19:00, cea de a XIII-a seara de gala a festivalului din Craiova, pe podiumul montat in Electroputere Parc. Cele noua prezentari de moda ale serii imbinate cu frumusetea fetelor ce au participat la concursul Miss Royal Models ROMANIA au smuls ropote de aplauze de la cele cateva sute de spectatori veniti sa vada pentru a XIII-a oara in Craiova, FESTIVALUL DE MODA Miss Royal Models ROMANIA . Editia din 2018 a fost speciala si pentru ca in juriul consacratului concurs de miss si-a facut simtita prezenta un personaj monden foarte cunoscut. Este vorba despre GIANINA CORONDAN una dintre cele mai nonconformiste prezentatoare TV din Romania. De-a lungul activitatii profesionale s-a remarcat ca o prezenta iesita din tipare, energica, joviala si intr-o continua evolutie.

Evenimentul a debutat cu o colectie semnata de SONIA TRIFAN, care anul acesta a surprins publicul cu o colectie pregatita special pentru Festivalul de moda de la Craiova. Paiete, pietre, perle si dantela, toate cuprinse in colectia ”Hollywood glam”. Cu siguranta, fiecare doamna s-a regasit macar intr-una din cele 20 de rochii concepute si create pentru publicul minunat al Craiovei.

A urmat apoi prezentarea celor 12 concurente aspirante la titlul de Miss Royal Models Romania ce au defilat in tinute oferite de DOCARA CONF. Concurentele participante au fost: Gavanescu Cristina (Alexandria), Tetcu Ionela (alba Iulia), Tudorache Madalina (Pitesti), Constantin Madalina (Pitesti), Herea Daniela (Bucuresti), Safta Iasmina (Timisoara), Jasmine Orban (Arad), Istrate Irina (Galati), Beschieri Felicia (Galati), Epure Camelia (Craiova), Malacu Denisa (Braila), Milea Andreea (Braila).

A urmat apoi o prezentare inedita, care a unit 3 branduri: S-KARP prezent la Festivalul de moda cu o colectie de incaltaminte fashion-urbana, semnata de Mihaela Glavan; E-TWOW este parte a unui concept international, care, prin intermediul tehnologiilor inalte folosite în procesul de productie, a realizat vehicule electrice unice, care se diferentiaza prin caracteristici tehnice revolutionare; Brandul LC WAIKIKI este unul de imbracaminte si accesorii si se adreseaza tuturor categoriilor de varsta.

DOUBLE WOW a adus stil si eleganta prin intermediul tinutelor. Cu linii simple si de efect, rochiile din colectia ”Glitter WoW” au fost demne de luat in seama pentru ocaziile speciale.Andrada Popa, managerul Double WoW din Craiova, a decis sa participe anul acesta la Festivalul de Moda cu povestea ei, asa cum spune ea ”pentru ca viitorul se construieste, nu se viseaza!”.

A urmat apoi unul din numele cu adevarat puternice din cadrul evenimentului CAROLINA GUNA din Spania care si-a prezentat cea mai noua colectie,”Dreaming”, colectie ce vizeaza o femeie cu puterea de a transforma visele in realitate.

Proba de costume de baie oferite de BLD by Exclusive a fost cea care a captat atentia domnilor prezenti la eveniment dar si cea care a facut juriul sa observe formele perfecte ale concurentelor.

GAL’A COUTURE a continuat, prezentand colectia Anabelle, care a cuprins rochii senzuale, glamour, toate izvorate din maini pricepute, adunate intr-o colectie indrazneata, plina de farmec dedicata tuturor femeilor puternice,sigure si romantice.

A urmat LILIANA LARISA CRACIUN, care a dedicat anul acesta orasului sau de suflet, Craiova, creatii deosebite cu o colectie plina de armonie, ”GAIA”, transmitand prin creatiile ei iubirea pentru viata, pentru toate fiintele pamantului si pentru natura inconjuratoare.Sustinatoare a Universitatii Craiova, le-a adus in scena, purtand creatiile ei special facute alb-albastru, pe sotia portarului Calancea si fiica lor Gesica.

Cireasa de pe tort, asa cum o numesc organizatorii, a fost ca in fiecare an prezentarea oferita de mini-modelele de la URBAN KIDS ce anul acesta au oferit publicului Colectia – URBANIZER, in schimb primind sute de zambete.

Ultima proba din cadrul concursului de frumusete, tinutele de seara oferite de NOELA STYLE, a fost cea care a facut juriul sa hotarasca cine va purta coroana de Miss Royal Models Romania pentru anul 2018.

Evenimentului FESTIVALUL DE MODA Miss Royal Models ROMANIA – Editia 2018 a continuat cu o colecție de rochii de mireasa „DIVINA ELEGANCE”oferita de casa de moda ELEGANCE, in care s-a putut vedea clasicul sofisticat dar și modele nonconformiste astfel incât fiecare piesa vestimentară sa completeze personalitatea fiecarei mirese .

Colectia oferita de ADINA BUZATU a incheiat seara evenimentului, designerul reusind sa smulga ropote de aplauze. Colectia primavara-vara 2018 ”TRENDS by Adina Buzatu” este dedicata barbatului modern si preocupat de propria imagine.

Machiajul evenimentului a fost asigurat de echipa L’ART SUBLIME condusa de Suzana Petre, iar partea de hair style este asigurata de echipa BES COSMETICS ROMANIA.

Apogeul a fost atins in momentul in care ultima concurenta MALACU DENISA din BRAILA a fost anuntata castigatoare concursului MISS ROYAL MODELS ROMANIA 2018

Seara s-a incheiat cu un After Party la Club EVO unde toti cei prezenti la eveniment au putut sarbatori pana la orele diminetii reusita unui eveniment gradios.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS