10.9 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriPublireportajDe șapte ani împreună, vă mulțumim pentru încredere!

De șapte ani împreună, vă mulțumim pentru încredere!

Povestea Centrului Medical DR Ianoşi a început în urmă cu exact 7 ani, când am adus în clinică primele două lasere medicale. A fost o mişcare curajoasă pentru doi medici fără prea multă experienţă în marketing sau management, însă a fost câştigătoare în primul rând din punct de vedere profesional. Asta s-a văzut în calitatea serviciilor şi în rezultatele clinice pe care le-am obţinut la pacienţii noştri, unele dintre acestea cu adevărat spectaculoase.

Succesul de la acea vreme, în condiţiile unei munci şi pregătiri susţinute, ne-a permis să ne dezvoltăm rapid şi am achiziţionat noi aparate. Acum avem 14 dispozitive laser şi cu lumină înalt pulsată, un dermatoscop digital computerizat şi putem spune că avem soluţii pentru aproape toate nevoile clinice ale pacienţilor. Am crescut încet, devenind în prezent cel mai mare centru laser din România.

Dovada muncii noastre s-a materializat prin participarea la numeroase conferinţe şi congrese medicale din ţară şi străinătate, unde am avut schimburi de experienţă, atât în Europa, cât şi peste ocean.
Echipa, care la început cuprindea doi medici şi o asistentă medicală, a crescut semnificativ, în prezent în Centrul Medical Dr.Ianoşi lucrând peste 30 de oameni. De asemenea, spaţiul în care ne desfăşurăm activitatea s-a mărit.

Am început activitatea în două cabinete medicale pentru ca acum, la 7 ani de la debut, să ocupăm 1.500 mp într-o clădire cu cinci niveluri, unde tratăm nu numai pacienţi din Craiova, din judeţ sau din Oltenia ci şi din multe alte locuri din ţară şi din Europa.
S-a diversificat şi activitatea, în prezent adăugându-se încă două specialităţi (medicină internă şi gastroenterologie) celor două cu care am debutat: dermatologia şi chirurgia. De circa trei luni am făcut un nou pas în sprijinul pacienţilor noştri şi am deschis activitatea de spitalizare de zi (cu 22 de paturi în cele 4 specialităţi) contractând activitatea cu CAS Dolj, pacienţii noştri beneficiind de multe servicii gratuite, efectuate cu tehnologii moderne, de ultimă generaţie.

Ce urmează? Vom continua extinderea şi dorim să realizăm cât mai repede condiţiile de spitalizare continuă şi alt bloc operator modern. De asemenea, vom dezvolta departamentul care ne evidenţiază la nivel naţional, acela de dermatologie estetică.

Toate aceste realizări nu ar fi fost posibile fără ajutorul echipei de medici şi asistente cu care muncim zi de zi şi fără încrederea pe care dumneavoastră, pacienţii noştri, ne-aţi acordat-o în toată această perioadă, pentru care vă mulţumim!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS