10.9 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriPublireportajLa Cișmea Mârșani vine cu proiecte noi în 2016

La Cișmea Mârșani vine cu proiecte noi în 2016

După un sezon plin de evenimente în 2015, complexul La Cișmea Mârșani promite să depășească anul acesta toate așteptările. Proiecte noi și idei ambițioase dovedesc, o dată în plus, că în spatele succesului unei afaceri stau spiritul de inițiativă, voința și dedicația. Dacă în această sâmbătă, echipa La Cișmea pregătește Ziua Porților Deschise – Demo Nunta, un eveniment cu participare gratuită gândit pentru cei care se pregătesc de marele eveniment, în paralel administratorii complexului organizează și gândesc deja o mulțime de alte lucruri pentru a dezvolta proiectul pornit în urmă cu ceva timp de la zero, pe un teren plin de buruieni.

Cristian Cîrjaliu, administratorul La Cișmea Mârșani, ne-a împărtășit câteva dintre ideile care vor prinde contur în acest an.

Reporter: Aveți multe planuri pentru anul 2016. O noutate este prima ediție a Zilei Porților Deschise.
Cristian Cîrjaliu: Într-adevăr. Sâmbătă, 16 aprilie, de la ora 14:00, așteptăm perechile care se pregătesc de nuntă cu un eveniment menit să le familiarizeze cu atmosfera nunții. Vom avea pentru ei meniuri de probă pregătite cu mare atenție de bucătarii noștri, oferte speciale, iar alături de noi vor fi furnizori cu experiență din domeniu cu care pot discuta despre organizarea marii zile,, de la interpreți de muzică la trupe de dans, cofetării, specialiști în amenajări candy-bar, artiști make-up, furnizori audio-video sau firme de organizare evenimente. Accesul este gratuit!

R: În paralel, vă pregătiți de inaugurarea unei noi săli de evenimente.
C.C.: Suntem în plin proces de extindere, în curând vom avea un cort care va veni în continuarea sălii existente. Așadar, din această vară, pe lângă sala actuală, pe care noi am denumit-o Salonul Imperial, La Cişmea Mârşani pune la dispoziţie încă o sală de evenimente, pentru cei care iubesc nunţile în aer liber şi nu numai: cortul Crystal Ballroom, cu o capacitate de 150-200 de persoane, proiectat astfel încât să poată funcţiona atât separat, cât şi împreună cu restaurantul actual. Reinventată o dată cu inaugurarea cortului, sala din prezent, cu o capacitate de 250-300 de locuri, va purta numele Salon Imperial şi va fi amenajată în acelaşi stil cu Crystal Ballroom, cu drapaje diafane care ne vor transporta într-un spaţiu cu iz într-adevăr imperial. În plus, am mai pus la cale surprize și pentru ponton, unde se pot organiza cununii civile în aer liber.

R: Sunteți o dovadă a succesului antreprenorial, care este rețeta?
C.C.: Munca, voința, dorința de a construi lucruri frumoase. Iar toate acestea au primit recunoașterea celor din jur. Suntem apreciați, iar oamenii ne recomandă. Anul acesta numărul de evenimente a crescut, mai avem foarte puține date disponibile, deja am făcut rezervări pentru anul 2017. Ne bucură nespus să ne vedem clienții mulțumiți și le suntem recunoscători că ne aleg.

R: La cât se ridică investiția în complexul La Cișmea până acum?
C.C.: Am investit circa 500.000 de euro până în prezent în acest complex. Este important că am primit suport de la instituțiile bancare, care au înțeles că proiectul nostru merită sprijinit. Avem un contract de concesiune pe 30 de ani, cu drept de prelungire pe încă 15, iar stabilitatea economică ne oferă confortul necesar pentru a gândi cum să evoluăm și să creștem frumos în continuare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS