17.9 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateCulturaTeatrul Colibri duce povestea mai departe

Teatrul Colibri duce povestea mai departe

Teatrul Colibri Craiova continuă campania „Du povestea mai departe“, de colectare cărți, jucării și rechizite pentru copii defavorizați. Campania derulată cu ocazia sărbătorilor de iarnă este în parteneriat cu Cornul Abundenței și Asociația „Bucurie pentru viață“. Donații se pot face în foyerul teatrului, până la 15 decembrie 2023, de luni până sâmbătă, între orele 10.00 – 13.00, 16.00 – 19.00, iar duminica în intervalul 10.00 – 13.00.

Poveștile Colibri își continuă călătoria, iar pentru a doua lună consecutiv ajung în municipiul Băilești. Joi, 16 noiembrie 2023, spectacolul „De-a capra cu trei iezi“ se va juca la Casa de Cultură „Amza Pellea“ din localitate. Următoarea reprezentație va avea loc la Craiova, pe scena Teatrului Colibri, sâmbătă, 18 noiembrie, de la ora 18:00. Spectacolul este adaptare după Ion Creangă, cu scenariul şi regia semnate de Iulia Cârstea, muzica Alexandru Iosub. În distribuție:

  • Ionica Dobrescu,
  • Alis Ianoș,
  • Iulia Cârstea,
  • Oana Stancu,
  • Daniel Mirea,
  • Emanuel Popescu.
    Spectacolul îmbină diferite tehnici de mânuire, fiind plasat într-o zonă rurală de poveste.

Duminică, 19 noiembrie, la ora 11.00, este programat spectacolul „Prințul Broască“, dramatizare de Veselin Boidev după Frații Grimm, regia Todor Valov.
„Prințul Broască este o poveste despre importanţa, responsabilitatea şi consecinţele promisiunilor personale, un spectacol amuzant, vivace, comic, în stilul operei bufe, totul acompaniat de muzica clasică şi vitală a lui W.A.Mozart.“ Todor Valov, regizor
În tot acest timp ne bucurăm de „Grădina cu povești“, expoziție deschisă până la 30 noiembrie, în Sala Studio, ce poate fi vizitată de luni până sâmbătă, între orele 10:00 – 13:00 / 16:00 – 19:00.

Citeşte şi: Craiova: A doua conferință a Atelierului Synaxis la Casa Băniei

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS