2.5 C
Craiova
marți, 30 noiembrie, 2021
Știri de ultima orăActualitateAdministratieS-a dat ordinul de începere a lucrărilor la Terminalul Sosiri de la Aeroportul Craiova

S-a dat ordinul de începere a lucrărilor la Terminalul Sosiri de la Aeroportul Craiova

S-a dat ordinul de începere a lucrărilor la Terminalul Sosiri de la Aeroportul Internațional Craiova. Anunțul a fost făcut, vineri, de către președintele Consiliului Județean (CJ) Dolj, Cosmin Vasile.

Acesta a verificat vineri stadiul lucrărilor la două dintre obiectivele din subordinea Consiliului Județean Dolj, Aeroportul Craiova și High-Tech Industry Park Craiova, al doilea parc industrial al municipiului.

„O veste bună este aceea că astăzi am semnat ordinul de începere a lucrărilor pentru Terminalul Sosiri din cadrul aeroportului. În acest timp, lucrările la Terminalul Plecări au ajuns la 80% din proiect, astfel că vor fi gata în următoarele luni. Lucrările se află în grafic și pe șantierul de extindere a aeroportului, astfel că suntem încrezători că proiectul se va finaliza fără nicio zi de întârziere“, a anunțat Cosmin Vasile pe pagina sa de socializare.

Pentru continuarea lucrărilor la terminalele de plecări și sosiri ale Aeroportului Craiova, CJ Dolj a bugetat pentru acest an suma de 6,7 milioane de lei.

Lucrările la Terminalul Plecări de la Aeroportul Craiova au ajuns la 80% din proiect
Lucrările la Terminalul Plecări de la Aeroportul Craiova au ajuns la 80% din proiect

Se dorește construirea unui Centru de Afaceri la High-Tech Park

Potrivit președintelui Consiliului Județean Dolj, Parcul Industrial High-Tech se dezvoltă într-un ritm alert, iar proiecția investițională se ridică la aproape 29 milioane de euro și vizează crearea a peste 2.500 de locuri de muncă.

„În acest moment, procentul de ocupare al parcului este de 100% și este asigurat de 48 de societăți comerciale care își desfășoară activitatea pe aproape 25 ha. Aici este nevoie de investiții pe care Consiliul Județean și le asumă în viitorul apropiat. Amenajarea și asfaltarea drumurilor interioare se află pe lista priorităților. De asemenea, se dorește construirea unui Centru de Afaceri High-Tech care să asigure spațiile de birouri pentru societatea care administrează parcul și pentru rezidenți, dar și spații expoziționale“, a mai scris Cosmin Vasile, pe Facebook.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Cum va fi vremea în decembrie

Cum va fi vremea în decembrie. În următoarele patru săptămâni regimul termic va fi unul oscilant.

ȘTIRI GdS