11.4 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateAdministratieMarian Vasile, propunerea PNL pentru funcția de viceprimar al Craiovei

Marian Vasile, propunerea PNL pentru funcția de viceprimar al Craiovei

Marian Vasile este propunerea PNL Dolj pentru funcția de viceprimar al Craiovei. Decizia a fost luată de partid în această seară, iar anunțul a fost făcut chiar de către Marian Vasile, pe pagina sa de socializare.

După o lungă perioadă de discuții, Partidul Național Liberal (PNL) Dolj a stabilit consilierul municipal care va fi propus pentru a ocupa funcția de viceprimar al Craiovei. După cum se știe, în urma alegerilor locale din data de 27 septembrie PNL a obținut nouă mandate în Consiliul Local Craiova, iar Alianța USR-PLUS – cinci mandate. Ambele formațiuni și-au dat mâna și au realizat, astfel, o majoritate de dreapta în consiliul local. Situație care le conferă dreptul de a numi cei doi viceprimari ai municipiului.

Alianța USR-PLUS nu a stat prea mult pe gânduri și a anunțat rapid viceprimarul: Cezar Drăgoescu, al doilea de pe lista consilierilor locali. Liberalii au stat însă în expectativă, iar în această seară au anunțat numele propus pentru celălalt post de viceprimar: Marian Vasile.

Marian Vasile, propunerea PNL pentru funcția de viceprimar al Craiovei. Ce a spus Marian Vasile

Consilier municipal din anul 2008, Marian Vasile s-a remarcat în Consiliul Local Craiova ca unul dintre cei mai vocali liberali la adresa PSD. După scrutinul din septembrie, el a fost considerat de mulți cel mai în măsură să ocupe funcția de viceprimar, dar votul decisiv în PNL Dolj a fost dat abia acum.

Într-o postare pe pagina sa de socializare, Marian Vasile a confirmat desemnarea sa. „Mulțumesc încă odată craiovenilor care pe 27 septembrie au acordat încredere Partidului Național Liberal! De asemenea, mulțumesc colegilor din PNL care au făcut eforturi uriașe în campania electorală, domnului deputat Nicolae Giugea și tuturor colegilor liberali care au candidat! Astăzi, în cadrul ședinței Biroului Permanent Județean al PNL, am fost desemnat ca fiind propunerea PNL pentru funcția de viceprimar al Municipiului Craiova. Încrederea colegilor mă onorează și mă responzabilizează în același timp. În următorii patru ani, alianța PNL-USR-PLUS, care are majoritate în Consiliul Local Craiova, va pune orașul nostru pe o traiectorie europeană!“, a fost postarea de pe Facebook a lui Marian Vasile.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS