14.2 C
Craiova
miercuri, 17 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateCetăţean austriac, prins drogat la volanul unei mașini cu numere false. Alături de el era un polițist

Cetăţean austriac, prins drogat la volanul unei mașini cu numere false. Alături de el era un polițist

Un cetăţean austriac, de 44 de ani, a fost oprit în trafic de poliţişti pe o stradă din Arad, aceştia constatând că autoturismul pe care îl conducea avea plăcuţe de înmatriculare false, iar el consumase substanţe interzise. Un poliţist se afla, ca pasager, în maşina şoferului austriac. Conducerea IPJ Arad a deschis o anchetă în acest caz.

”La data de 2 martie a.c., în jurul orei 22.58, poliţiştii Biroului Rutier au depistat un bărbat, de 44 de ani, cetăţean austriac, în timp ce conducea un autoturism pe Calea Romanilor. Din verificări a reieşit că autoturismul nu este înmatriculat, iar numărul de înmatriculare aplicat pe autoturism este fals”, a transmis IPJ Arad.

Testarea cu aparatul din dotarea poliţiştilor a indicat posibila prezenţă a substanţelor psihoactive.

Având în vedere prezenţa în calitate de pasager a unui poliţist alături de şoferul austriac, conducerea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad a dispus efectuarea de verificări, prin Compartimentul Control Intern, în vederea stabilirii stării de fapt şi luării măsurilor legale”, a transmis, duminică, IPJ Arad.

Austriacul nu a fost întrebat de actele mașinii când a intrat în țară

Cetăţeanul austriac prins de poliţiştii Biroului Rutier pe Calea Romanilor la volanul unui autoturism McLaren neînmatriculat şi cu numere false de înmatriculare a intrat în România luni seară, 26 februarie, pe la punctul de frontieră Nădlac, conform unor surse.

Bărbatul ar fi spus poliţiştilor de frontieră că numerele de înmatriculare de pe McLaren aparţin unei alte maşini pe care o deţine. La controlul de frontieră nu i s-ar fi solicitat şi actele autoturismului sport pentru control, susţin aceleaşi surse.

Bărbatul este acum cercetat penal pentru conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau altor substanţe, conducerea unui vehicul neînmatriculat şi conducerea unui vehicul cu număr de înmatriculare fals.

Citește și: Mehedinți: Doi șoferi, prinși băuți la volan

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS