22.8 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalMehedinţiMehedinți: Doi șoferi, prinși băuți la volan

Mehedinți: Doi șoferi, prinși băuți la volan

Polițiștii Secției Poliție Rurală Cujmir au depistat, sâmbătă seară, în trafic, un bărbat de 45 de ani, din Vânju Mare, în timp ce conducea un autoturism pe DC 100 A, în comuna Punghia, după ce ar fi consumat băuturi alcoolice.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest care a indicat o valoare de 0,10 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Față de conducătorul auto a fost luată măsura sancționării contravenționale cu amendă în cuantum de 1485 de lei, iar ca măsură complementară i-a fost suspendată exercitarea dreptului de a conduce vehicule pentru o perioadă de 90 de zile.

Tot sâmbătă seară, polițiștii Secției Poliție Rurală Vânju Mare au depistat, în trafic, un bărbat de 63 de ani, din comuna Vlădaia, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 563A, în localitatea Almăjel, după ce ar fi consumat băuturi alcoolice.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest care a indicat o valoare de 0,28 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Față de conducătorul auto a fost luată măsura sancționării contravenționale cu amendă în cuantum de 1.485 de lei, iar ca măsură complementară i-a fost suspendat permisul pentru 90 de zile.

Citește și: Doi bărbați din Bucovăț, cercetați pentru braconaj

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS