19.5 C
Craiova
joi, 16 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjFoc de artificii și 10 căsătorii de Anul Nou la Târgu Jiu 

Foc de artificii și 10 căsătorii de Anul Nou la Târgu Jiu 

Un foc de artificii de cel puțin 10 minute va avea loc la trecerea dintre ani la Târgu Jiu. Primăria Târgu Jiu a apelat la sponsori pentru a realiza foncul de artificii. Acesta va avea loc pe insula de pe râul Jiu, lângă Parcul Central.

Tot de Anul Nou va continua la Târgu Jiu tradiții căsătoriilor la Poarta Sărutului. Anul acesta vor fi oficiate imediat după miezul nopții 10 căsătorii. La eveniment va fi prezent primarul din Târgu Jiu și cei doi viceprimari. 

„Un impresionant foc de artificii vom avea și în acest an la Târgu Jiu, în seara de Revelion, pe insulița de pe Jiu. Mulțumim companiei CEZ, reprezentată de domnul Eugen Butoarcă, Asociației Oamenilor de Afaceri Gorjeni, reprezentată de domnul Lelius Stănușoiu, și societății PEPYCOS SRL, reprezentată de domnul Gurică Petrișor-Leonard, pentru implicare și sponsorizarea acestui eveniment. Focul de artificii va fi urmat, așa cum ne-am obișnuit deja, de căsătoriile de la Poarta Sărutului”, potrivit primarului din Târgu Jiu, Marcel Romanescu. 

Citeşte şi: Acțiune de salvare a trei persoane rătăcite în munți

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS