9.8 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateCe prime acordă angajatorii din Gorj de Paște

Ce prime acordă angajatorii din Gorj de Paște

Angajatorii din Gorj le acordă prime salariaților, pornind de la câteva sute de lei, la peste o mie de lei.

Unele prime nu sunt acordate de către angajator, ci de către organizațiile sindicale, sub formă de tichete cadou. Astfel de situații se întâlnesc de regulă la Spitalul Județean de Urgență din Târgu Jiu sau la Serviciul de Ambulanță Județean Gorj. La Spitalul Județean de Urgență din Târgu Jiu, de exemplu, au fost acordate de către Sindicatul Sanitas tichete-cadou în valoare de 200 de lei.

În ceea ce privește angajatorii, cel mai mare dintre aceștia, respectiv Complexul Energetic Oltenia le va oferi salariaților o primă de 1.800 de lei. Suma va intra în posesia celor peste 11.000 de mineri și energeticieni în cursul acestei săptămâni. Prima de Paște va fi acordată la Complexul Energetic Oltenia sub formă de tichete-cadou. Tot tichete-cadou în valoare de 450 de lei au primit de la sindicat și angajații Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu Jiu. Este vorba de aproape 200 de persoane.

Prime de 700 de lei și la Artego

Cei aproape 700 de angajați ai companiei Artego Târgu Jiu beneficiază de prime de Paște. Fiecare salariat a primit suma de 700 de lei net. De asemenea, pe lângă prima de Paște, compania Artego a oferit salariaților diferite produse alimentare, precum miere, lapte și altele.

An de an, angajații primesc bonusuri în bani și produse. Unele sunt realizate chiar la Atrego. Compania, înființată în perioada comunistă, este singura care a rezistat după 1990. Produce în principal benzi transportoare din cauciuc și este unul dintre principalii furnizori ai Complexului Energetic Oltenia. Cei mai mulți bani vin la Artego de la export. Benzile și produsele din cauciuc ajung în mai multe state europene.

Citeşte şi: Medic craiovean, reţinut pentru uciderea a patru pacienţi

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS