14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateRomân găsit mort, cu gâtul tăiat cu flexul, în Italia

Român găsit mort, cu gâtul tăiat cu flexul, în Italia

Un român care trăia în Italia a fost găsit mort, cu gâtul spintecat cu flexul, în locuinţa pe care o împărţea cu fratele lui şi familia acestuia. Prima ipoteză luată în calcul e sinuciderea, dar nu sunt excluse nici alte variante, inclusiv crima, informează Observatornews.

Trupul neînsufleţit al bărbatului a fost descoperit luni, în jurul orei prânzului, în comuna Velletri, suburbie a oraşului Roma. Victima avea gâtul spintecat cu flexul, motiv pentru care autorităţile iau în calcul mai multe piste. O primă ipoteză este, în acest moment, sinuciderea, dar anchetatorii nu exclud nici posibilitatea unui accident tragic, ori a unei crime. 

Cu toate că până în acest moment nu au fost făcute publice prea multe informaţii, detaliile care au ajuns însă la urechile localnicilor conturează o scenă cumplită.

Victima pare să-şi fi luat zilele, cu ajutorul unui flex cu care şi-a tăiat singură gâtul.

Românul locuia la etajul 2 al imobilului, chiar deasupra încăperilor unde trăiau fratele lui, împreună cu familia acestuia. Potrivit datelor cunoscute în prezent, bărbatul avea între 30 şi 45 de ani şi lucra ca muncitor în Italia.

Apropiaţii şi vecinii acestuia susţin că era cunoscut drept un om vrednic, deosebit de corect, care lucra fără tihnă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS