18.3 C
Craiova
marți, 4 iunie, 2024
Știri de ultima orăActualitatePatru răniți după ce un șofer băut a intrat pe contrasens

Patru răniți după ce un șofer băut a intrat pe contrasens

Patru persoane au fost rănite, vineri seară, într-un accident între două autoturisme provocat pe o stradă din municipiul Mediaş de un șofer băut, informează Agerpres.

„Din primele cercetări efectuate rezultă că în timp ce conducea un autoturism spre Moşna, într-o curbă la dreapta, un bărbat, în vârstă de 51 de ani, a pierdut controlul direcţiei de deplasare, a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu un autoturism condus din sens opus de către un alt bărbat, în vârstă de 48 de ani.

În urma impactului a rezultat rănirea celor doi conducători auto, dar şi a două femei, pasagere în autoturismul condus din sens opus”, a anunţat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Sibiu.

Conform aceleiaşi surse, toate cele patru persoane rănite erau conştiente şi au fost transportate la spital.

„Testarea alcoolscopică a şoferului în vârstă de 51 de ani a indicat o valoare de 0,97 mg/l alcool pur în aerul expirat”, a precizat IPJ Sibiu.

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi conducere sub influenţa alcoolului, urmând ca ancheta să stabilească toate circumstanţele producerii accidentului. 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS