17 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateAlertă cu bombă la un mall din Constanța

Alertă cu bombă la un mall din Constanța

Un mall din municipul Constanţa a fost evacuat, duminică după-amiază, în urma unei alarme cu bombă. Bărbatul care a dat alarma a fost identificat de poliţişti şi urmează să fie audiat, informează News.ro. 

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Constanţa a anunţat că, duminică, în jurul orei 17.00, poliţiştii au fost sesizaţi, prin apel 112, de către un bărbat, cu privire la faptul că, în incinta unul complex comercial situat pe bulevardul Alexandru Lăpuşneanu din municipiul Constanţa, ar exista o bombă. 

„Imediat după primirea apelului, la faţa locului s-au deplasat poliţiştii constănţeni, pentru asigurarea perimetrului de siguranţă, specialişti pirotehnişti ai Serviciului Român de Informaţii şi ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale, pentru efectuarea verificărilor specifice din domeniul de competenţă, precum şi echipaje de pompieri.

Menţionăm faptul că toată zona în cauză, inclusiv complexul comercial, a fost evacuată de forţele de ordine”, se arată în comunicat. 

Persoana care a apelat 112 a fost identificată şi depistată în municipiul Constanţa la ora 17.50 şi va fi dusă la sediu, poliţiştii urmând să afle de ce a făcut acest gest.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS