11.4 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateVIDEO: Șeful Gărzii Naționale de Mediu a filmat un loc pentru incendierea autobuzelor, aflat lângă Craiova

VIDEO: Șeful Gărzii Naționale de Mediu a filmat un loc pentru incendierea autobuzelor, aflat lângă Craiova

-

”Picnic cu Garda de Mediu și jandarmii, lângă Craiova, unde autobuzele urmează să fie dezmembrate, incinerate și ingropate!” scrie șeful Gărzii Naționale de Mediu, Octavian Berceanu, pe Facebook. Acesta a făcut o transmisiune video live de pe un câmp de lângă Craiova, unde sunt aduse și incendiate autobuze.

VIDEO DISPONIBIL AICI.

”Suntem lângă Craiova, unde, în loc să avem o zonă de picnic, avem o zonă unde se dezmembrează și se ard scaunele autobuzelor”, a spus Octavian Berceanu într-o filmare live pe pagina sa de Facebook. Acesta a arătat vetrele de foc și a întrebat un cetățean cine dezmembrează autobuzele. Acesta a spus că ”niște costorari de la oraș”. Bărbatul spune că au fost făcute plângeri la Primăria Breasta.

”Asta înseamnă activitate infracțională și problema e că, din câte spun oamenii de aici, această activitate se face și cu concursul tacit al autorităților locale, din păcate”, a mai transmis șeful Gărzii Naționale de Mediu în clipul difuzat pe rețeaua de socializare.

Octavian Berceanu a venit săptămâna aceasta la Craiova în urma sutelor de reclamații ale cetățenilor cu privire la poluarea din oraș și a transmis, într-o conferință de presă organizată joi, că se vor lua măsuri pentru ca angajații Gărzii de Mediu Dolj să devină proactivi. Șeful Gărzii Naționale de Mediu a promis că va face mai multe vizite în Craiova în perioada următoare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

(VIDEO) Ceremonia lopeții, la Spitalul Regional. Olguța a venit...

Astăzi a avut loc ceremonia de „spargere a solului”...

ȘTIRI GdS