Acasă Actualitate Mihai Şora: Forţa noastră este votul. Nu alegem doar un om: ne...

Mihai Şora: Forţa noastră este votul. Nu alegem doar un om: ne alegem viitorul

-

Filosoful Mihai Şora, care este observator independent la alegerile prezidenţiale într-una dintre secţiile de vot din străinătate, îndeamnă românii să meargă la vot. Mihai Şora a transmis un mesaj inainte de procesul de vot care are loc duminica in Romania. ”Forţa noastră este votul. Nu alegem doar un om: ne alegem viitorul”, a transmis filosoful.

„Dragi prieteni, vă aştept la vot. Forţa noastră este votul. Cine nu conştientizează această propoziţie elementară nu a înţeles nimic din temeiurile democraţiei. Nu alegem doar un om: ne alegem viitorul. Al Dumneavoastră observator independent (şi plin de speranţe)”, a scris, sâmbătă, Mihai Şora pe pagina sa de Facebook.

Filosoful a implinit recent 103 ani. El este observator independent la o sectie din Italia. Mai precis, la Florenta.

Filosoful a mai precizat că echipa secţiei de votare de Firenze (Florenta) unde este observator ”este formidabilă”.

”Sunt oameni entuziaşti şi pricepuţi. Niciodată votarea nu a fost mai simplă ca acum: fără coadă, fără nervi”, a mai scris Mihai Şora. El s-a fotografiat langa trei baloane colorate in rosu, galben si albastru. De asemenea, Sora tine in mana legitimatia de observator intern.

Şora a anunţat încă de vineri că a votat şi că procesul electoral merge foarte simplu.

ȘTIRI VIDEO GdS

Bancul zilei

După un oribil accident rutier, întreaga echipă de fotbal a României, care se afla într-un autocar, ajunge în faţa porţii Raiului. –...