9.8 C
Craiova
marți, 26 mai, 2020
Știri de ultima oră Actualitate Mihai Şora: Forţa noastră este votul. Nu alegem doar un om: ne alegem viitorul

Mihai Şora: Forţa noastră este votul. Nu alegem doar un om: ne alegem viitorul

Filosoful Mihai Şora, care este observator independent la alegerile prezidenţiale într-una dintre secţiile de vot din străinătate, îndeamnă românii să meargă la vot. Mihai Şora a transmis un mesaj inainte de procesul de vot care are loc duminica in Romania. ”Forţa noastră este votul. Nu alegem doar un om: ne alegem viitorul”, a transmis filosoful.

„Dragi prieteni, vă aştept la vot. Forţa noastră este votul. Cine nu conştientizează această propoziţie elementară nu a înţeles nimic din temeiurile democraţiei. Nu alegem doar un om: ne alegem viitorul. Al Dumneavoastră observator independent (şi plin de speranţe)”, a scris, sâmbătă, Mihai Şora pe pagina sa de Facebook.

Filosoful a implinit recent 103 ani. El este observator independent la o sectie din Italia. Mai precis, la Florenta.

Filosoful a mai precizat că echipa secţiei de votare de Firenze (Florenta) unde este observator ”este formidabilă”.

”Sunt oameni entuziaşti şi pricepuţi. Niciodată votarea nu a fost mai simplă ca acum: fără coadă, fără nervi”, a mai scris Mihai Şora. El s-a fotografiat langa trei baloane colorate in rosu, galben si albastru. De asemenea, Sora tine in mana legitimatia de observator intern.

Şora a anunţat încă de vineri că a votat şi că procesul electoral merge foarte simplu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

ȘTIRI GdS

Pediatri: Îi punem copilului mască de protecție? Ce tip?

Una dintre principalele măsuri de protecție împotriva noului coronavirus constă în purtarea unei măști de protecție. Ordinul privind obligativitatea purtării măștii emis...

De ce să consumi ceai din flori de soc

Ceaiul de soc este cunoscut pentru proprietăţile sale antioxidante, scăderea nivelului de colesterol, îmbunătăţirea vederii, stimularea sistemului imunitar, îmbunătăţirea sănătăţii inimii şi...