12.6 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Acasă Actualitate Câine de luptă Amstaff, atac violent pe o stradă din Bucureşti

Câine de luptă Amstaff, atac violent pe o stradă din Bucureşti

0
Câine de luptă Amstaff, atac violent pe o stradă din Bucureşti

Un câine de luptă Amstaff a atacat un alt câine, în Bucureşti. Şcenele şocante s-au petrecut pe o stradă dintr-o zonă centrală a Capitalei.

Un câine de companie a fost atacat deosebit de violent de un câine din rasa Amstaff. Stăpâna acestuia îl plimba dezlegat, ţinând lesa în mână.

Ca să scoată câinile atacat din încleştarea Amstaff-ului, s-au luptat mai multe persoane.

Incidentul violent a fost postat pe Facebook de Elisabeta Badea, campioană a României la popice. „Doamna popicelor“ sesizase cu două zile înainte că Amstaff-ul este scos la plimbare fără botniţă şi lesă. S-a întâmplat pe strada Căluşei, din zona Liceului „Iulia Haşdeu“.

Când observă apropierea Amstaff-ului, stăpâna câinelui de companie, care se plimba paşnic pe stradă, îl ia în braţe şi îl urcă pe capota unei maşini parcate. Amstaff-ul sare însă la câine şi-l trage în jos, urmând o încleştare dramatică.

Mai multe persoane au încercat să oprească atacul câinelui

Femeia se luptă cu Amstaff-ul pentru a-şi scoate câinele din colţii acestuia, soseşte şi stăpâna câinelui de luptă, care începe să-l biciuiască cu lesa pe care o ţinea în mână.

În ajutorul femeilor sare şi un bărbat care observase cele întâmplate şi a adus o găleată de apă ca s-o arunce pe Amstaff. Un şofer opreşte maşina şi timp de aproape patru minute mai multe persoane încearcă să oprească atacul câinelui.

Câinele rănit a supravieţuit, dar este „rupt peste tot“, după cum spune Elisabeta Badea. El a fost dus de urgenţă la medicul veterinar, pentru intervenţii chirurgicale.