Mod de preparare:

Se ia un plic de gelatină şi se pune într-un pahar cu apă rece, se lasă la hidratat. Într-o crăticioara se pune la încălzit  100 ml frişcă lichidă se lasă doar până ajunge la punctul de fierbere, se pune ciocolată ruptă cubuleţe, se amestecă cu telul până se topeşte. Într-un castron se bate cealaltă parte de frişcă ( 100 ml ) până se întăreşte apoi se toarnă uşor ciocolata topită şi se mixează bine, se adaugă gelatină topită ( se poate lăsa la cuptorul cu microunde pentru aprox 10-15 sec ), se omogenizează până devine spumoasă, se toarnă peste blatul răcit, se dă la frigider pentru cel puţin 30 minute Se repetă procedeul numai că se foloseşte ciocolată cu lapte apoi la sfârşit ciocolată albă, se poate orna după preferinţă fiecăruia. 

  • Pregătire:40 min
  • Porții:8
  • Gătire:20 min
  • Timp total:1h