17.6 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateDonald Trump promite să nimicească gruparea teroristă Stat Islamic, deşi a anunţat retragerea trupelor americane din Siria

Donald Trump promite să nimicească gruparea teroristă Stat Islamic, deşi a anunţat retragerea trupelor americane din Siria

Preşedintele Statelor Unite, Donald Trump, se declară hotărât să neutralizeze gruparea teroristă Statul Islamic în Siria, în pofida planului anunţat de retragere a trupelor americane din această zonă de conflict, a declarat senatorul Lindsey Graham, unul dintre cei mai influenţi lideri republicani, scrie Mediafax.

Potrivit BBC, Lindsey Graham se declară convins de hotărârea lui Donald Trump, de a învinge definitiv gruparea Stat Islamic, după întâlnirea avută duminică cu preşedintele SUA.

Planul lui Trump de retragere a trupelor din Siria a fost primit cu critici vehemente din partea aliaţilor majori, precum şi a republicanilor din SUA.

În 19 decembrie, Donald Trump a anunţat retragerea a aproximativ 2.000 de soldaţi din zona de conflict , afirmând că gruarea Stat Islamic a fost învinsă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS