17.8 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateCorina Creţu dă în judecată PSD: Codrin Ştefănescu să demonstreze cum trădez interesele naţionale

Corina Creţu dă în judecată PSD: Codrin Ştefănescu să demonstreze cum trădez interesele naţionale

Comisarul european Corina Creţu se declară dezamăgită de atacurile la adresa sa venite din interiorul PSD, „partid căruia i-a dedicat 30 de ani din viaţă“, şi spune că „va merge până la capăt“ cu un proces în care partidul sau Codrin Ştefănescu, secretarul general adjunct, să demonstreze cum „trădează“ ea interesele naţionale, scrie Adevărul. Mai mult, comisarul european afirmă că sunt organizaţii din media care primesc bani de la ministere pentru a ataca la directivele PSD. „Din păcate, a devenit mai rău decât mi-aş fi putut vreodată imagina”, spune Corina Creţu, într-o postare pe pagina de Facebook. „Nu vă ascund că sunt foarte afectată de atacurile provenite din interiorul partidului căruia i-am dedicat 30 de ani din viaţă mea. Foarte trist. Va mulţumesc tuturor pentru sprijin şi susţinere, după cum mulţumesc tuturor organizaţiilor mass-media pentru obiectivitate, în ciuda contractelor pe sume incredibile pe care le primesc de la ministerele Guvernului pentru denigrarea tuturor care nu se aliniază directivelor partidului. Un partid în care am crezut şi am sperat că poate îmbunătăţi viaţă oamenilor. Din păcate, a devenit mai rău decât mi-aş fi putut vreodată imagina. De această dată, voi merge până la capăt, cu un proces în care partidul sau Dl Ştefănescu să îmi demonstreze, mie şi opiniei publice, cum trădez interesele naţionale ale României.”, este mesajul transmis de Corina Creţu.

Reamintim că secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ştefănescu, a lansat joi seara un atac la adresa comisarului european Corina Creţu, spunând despre aceasta că „în momentul de faţă, nu mai reprezintă interesele României” şi nu mai are o poziţie pro-PSD. „Nu am mai spus niciodată aceste lucruri şi nu reprezintă poziţia oficială a PSD. Corina Creţu nu mai este pro-PSD, este mai mult pro-Bruxelles. Corina Creţu nu reprezintă, în momentul de faţă, interesul României de a construi spitale regionale la costuri de 10 ori mai mici. Ea reprezintă interesele unor cercuri de interese de la Bruxelles”, a declarat Codrin Ştefănescu la Antena 3.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS