24.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateDragnea va propune în loc de una, două şedinţe CEx, una „politică”, cealaltă pentru remaniere - surse

Dragnea va propune în loc de una, două şedinţe CEx, una „politică”, cealaltă pentru remaniere – surse

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, va propune partidului ca, în cel mai scurt timp, să se organizeze două şedinţe de Comitet Executiv Naţional, una cu privire la remanierea guvernamentală, cealaltă pe alte „teme politice”, au declarat, joi, pentru MEDIAFAX, surse din conducerea partidului.

Potrivit surselor citate, liderii partidului vor stabili, cel mai probabil până la sfârşitul acestei săptămâni, când se vor organiza cele două şedinţe ale conducerii lărgite a formaţiunii.

Ministrul Transporturilor, Lucian Şova (PSD), s-a declarat miercuri, la Parlament, „flatat” de faptul că numele său figurează pe listele pentru remanierea guvernamentală şi a indicat că nu are nimic să-şi reproşeze.

Vicepremierul Viorel Ştefan a declarat, miercuri, la Parlament, că nu poate să anticipeze dacă va mai rămâne sau nu în Guvern după remaniere, însă a precizat că merge pe proiectul şefiei ASF la care şi-a depus candidatura.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, miercuri, că la această oră nu se pune problema remanierii ministrului Justiţiei, Tudorel Toader şi că remanierea membrilor Guvernului nu nicio legătură cu o posibilă OUG pentru amnistie şi graţiere.

Premierul Viorica Dăncilă a anunţat, marţi, că a încheiat evaluarea miniştrilor, urmând să o prezinte în Comitetul Executiv Naţional PSD. Şeful Executivului a refuzat să dea nume sau să precizeze câţi miniştri vor părăsi Cabinetul.

Premierul Viorica Dăncilă va efectua o vizită, vineri la Varna, iar în intervalul 3-8 noiembrie va merge în Sultanatul Oman şi în Qatar.

Vicepreşedintele PSD Marian Oprişan a declarat, pe 24 octombrie, la Parlament, că miniştrii care nu au comunicat public măsurile bune pe care le-au luat „nu au ce să caute” în Executiv, social-democratul spunând că vicepremierul Paul Stănescu este „destoinic”, dar „nu a comunicat deloc”.

De asemenea, preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, pe 17 octombrie, că partidul va lua o decizie în legătură cu susţinerea şi depunerea în Parlament a proiectului de lege privind parteneriatul civil în cadrul următoarei şedinţe a Comitetului Executiv Naţional al partidului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS