30 C
Craiova
luni, 3 iunie, 2024
Știri de ultima orăActualitateRestricţii de circulaţie pe mai multe drumuri din ţară

Restricţii de circulaţie pe mai multe drumuri din ţară

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române a anunţat că în această dimineaţă, se menţin cele două restricţii de tonaj instituite în judeţul Buzău, pe DN10 Buzău – Braşov, pentru autoturismele cu masa maximă autorizată mai mare de 3,5 tone, din cauza alunecărilor de teren şi în judeţul Tulcea, pe DN22 Smârdan – Măcin, din pricina inundaţiilor, unde este restricţionat traficul autovehiculelor grele, mai mari de 7,5 tone.

Totodată, ca urmare a precipitaţiilor din ultima perioadă şi a acumulării de apă pe carosabil, se circulă îngreunat, pe un singur fir, alternativ, pe DN2N Dumitreşti – Vintileasca, la kilometrul 50+500 de metri, în zona localităţii Jitia, din judeţul Vrancea şi pe DN76 Oradea – Vârfurile, judeţul Bihor, unde la kilometrul 86+400 de metri s-au format alunecări de teren.

De asemenea, din cauza lucrărilor de reparaţii executate la partea carosabilă până la sfârşitul lunii mai anul curent, în judeţul Vâlcea, pe DN7 (şoseaua de centură a oraşului Călimăneşti, între kilometrii 0 şi 2), circulaţia autovehiculelor este deviată prin oraşul Călimăneşti.

În judeţul Argeş, ca urmare a căderilor de pietre de pe versanţi pe suprafaţa carosabilă, se circulă pe un fir, alternativ, pe DN7C Curtea de Argeş – Bâlea, la kilometrul 57+800 de metri.

La acestă oră nu sunt înregistrate drumuri naţionale sau autostrăzi cu circulaţia oprită din cauza vreunui eveniment rutier, nici probleme deosebite de fluenţă a traficului.

În ceea ce priveşte traficul feroviar, menţionăm că în judeţul Dâmboviţa, circulaţia feroviară este oprită pe ruta CF 904 Fieni – Pietroșița, din cauza alunecării terasamentului de la kilometrul 65+150, iar în judeţul Mehedinţi, circulaţia pe Magistrala 900, între stațiile Drobeta-Turnu Severin și Prunişor, este întreruptă din cauza lucrărilor de reabilitare a infrastructurii feroviare în zona staţiei CF Balota.

Iar în final precizăm că în domeniul traficului aerian şi naval nu sunt probleme de circulaţie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS