6.7 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateDeputatul Cătălin Rădulescu se plânge că i-a fost furată maşina de 150.000 de euro, de lângă sediul SRI

Deputatul Cătălin Rădulescu se plânge că i-a fost furată maşina de 150.000 de euro, de lângă sediul SRI

Deputatul Cătălin Rădulescu susţine că i-a fost furată maşină, în valoare de 150.000 de euro, care era parcată în apropierea sediului SRI şi a Parlamentului, el susţinând că hoţii au folosit ”sisteme sofisticate de calculatoare”, informează Mediafax.

„Dimineaţă (marţi – n.r), la 10, veneam spre Parlament la comisia de anchetă şi eram cu telecomanda, şi când m-am îndreptat, am văzut că nu mai e maşina în faţă. Am crezut că am fost eu obosit seara şi poate am lăsat-o mai în stânga sau mai în dreapta, că aşa face orice om. M-am dus, m-am uitat, am văzut că nu e maşina. Atunci, mi-am dat seama că mi-a fost furată.”, a declarat joi, Rădulescu, la Parlament.
Deputatul a sunat la 112, după care le-a trimis sms-uri ministrului de interne, Carmen Dan, şi preşedintelui Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea.
„Am sunat la 112, i-am dat mesaj doamnei ministru (Carmen Dan – n.r) şi domnului preşedinte al Camerei Deputaţilor ca să le spun că, iată, în buricul Bucureştiului, lângă SRI şi lângă Parlament, se fură maşini. Doamna Carmen Dan nu mi-a răspuns, că e ocupată (…) Am dat mesaje ca să anunţ chestiunea asta, situaţia”, a susţinut Rădulescu.
De asemenea, deputatul a declarat că nu crede în coincidenţe şi că furtul ar avea legătură cu modificările pe care vrea să le propună la legile justiţiei.
Întrebat dacă bănuieşte că cineva din partid ar fi putut pune la cale acest furt, Rădulescu a răspuns că nu.

„Am spus că transmit la toată lumea să nu mai inducă lumea în eroare. Eu nu mai cred în coincidenţe. Maşina e în jur de 150.000 de euro. Nu aveam niciun fel de grijă a maşinii. Nu bănuiesc pe nimeni”, a precizat deputatul.

Acesta a mai spus că singura variantă în care maşina putea fi furată, era ca el să fie monitorizat timp de mai multe luni.

În aprilie 2017, Comitetul Executiv al PSD a decis suspendarea din partid, pe o perioadă de 6 luni, a lui Cătălin Rădulescu în urma declaraţiilor făcute de acesta referitoare la protestele împotriva adoptării OUG 13. „Eu arma cu care am tras în timpul Revoluţiei am păstrat-o. Niciodată nu am vrut să o dau. O ţin acasă ca şi armă de panoplie, AKM-ul acela cu care am tras. Am certificat de colecţionar. Nu se foloseşte. O ţin pentru când, dacă vreodată mai vine cineva cu vreo idee să tranforme cineva statul pentru care am luptat noi, sunt pregătit să ies cu arma şi să trag”, spunea Rădulescu în perioada protestelor antiguvernamentale.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS