9.8 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateSenat: Comisia pentru buget recomandă plenului respingerea reexaminării propunerii de eliminare a 102 taxe

Senat: Comisia pentru buget recomandă plenului respingerea reexaminării propunerii de eliminare a 102 taxe

Comisia pentru buget din Senat a votat, astăzi, un raport de respingere a cererii de reexaminare și de admitere a propunerii legislative de eliminare a 102 taxe în forma transmisă spre promulgare, informează Agerpres.

Din cei opt senatori prezenți la ședință, șapte au votat pentru respingerea cererii de reexaminare, în timp ce liberalul Florin Cîțu, vicepreședintele Comisiei, a votat pentru admiterea solicitării președintelui Klaus Iohannis.

Liberalul Florin Cîțu și-a motivat votul împotriva raportului de respingere spunând că, în ceea ce privește taxa radio-tv, „nu este transparent modul în care o să se facă această finanțare și nici costul”.

La Comisia pentru buget din Senat, dintre liberali a fost prezent doar Florin Cîțu. Alături de senatorii PSD, au votat pentru întocmirea unui raport de respingere a cererii de reexaminare și senatorii Nicoleta Ramona Dinu (USR) și Tanczos Barna (UDMR).

Comisia pentru cultură a Senatului a formulat un aviz negativ cu privire la cererea de reexaminare înaintată de președinte Parlamentului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS