16.2 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateSelecții pentru recrutarea a 800 de lucrători în domeniul agricol – Spania

Selecții pentru recrutarea a 800 de lucrători în domeniul agricol – Spania

Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă, prin serviciul de ocupare EURES România, va organiza selecții pentru ocuparea a 800 locuri de muncă sezoniere, în domeniul agricol (cules de căpşuni), în Spania. Oferta se adresează persoanelor apte pentru munca la câmp (se acceptă și cupluri), nefiind necesară experienţa anterioară în agricultură.
Durata contractului de muncă este de aproximativ 3 luni, data estimată de angajare fiind 15 februarie 2017. Timpul de lucru este de 6,5 ore pe zi/ 39 ore pe săptămână împărţite în 6 zile, ziua 7 este zi de odihnă care poate să nu coincidă cu duminica. Salariul oferit este de 40,15 euro brut/zi, conform Convenţiei colective aplicabile plătibil la două săptămâni prin transfer bancar. Contribuţiile datorate sunt de 2% impozit pe venit şi 113 euro asigurare socială.Cazarea este oferită de angajator contra unei sume de 1,6 euro pe zi.
Selecțiile pentru recrutarea celor 800 de lucrători în domeniul agricol se vor organiza la:
Vaslui-judetul Vaslui, în data de 13.12.2016, începând cu ora 09.00, în incinta Liceului Teoretic Emil Racoviță din Vaslui, strada Hușului, nr. 48, de către Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Vaslui;
Slobozia – judetul Ialomiţa, în data de 14.12.2016, începând cu ora 09.00, la Centrul Cultural UNESCO „Ionel Perlea”, B-dul. Matei Basarab, nr. 26, Slobozia, de către Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Ialomiţa;
Râmnicu – Vâlcea  – județul Vâlcea,în zilele de 15-16.12.2016, începând cu ora 12.00, respectiv ora 09.00, în incinta CRFPA Rm.Vâlcea din strada Calea lui Traian, nr.98, de către Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Vâlcea.
Precizăm că orice alte evenimente de selecţie, pentru domeniul agricol din Spania, la date şi/sau în locaţii diferite faţă de cele comunicate mai sus, nu sunt organizate de Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă.
Persoanele cu domiciliul în judeţul Dolj,care doresc să aplice pentru aceste locuri de muncă, trebuie să se adreseze consilierului EURES din cadrul AJOFM Dolj din Craiova,strada Eugeniu Carada nr.13A,pentru a se înregistra în baza de date pentru muncă în străinătate și pentru a primi invitație de participare la selecție.Înregistrarea în baza de date se face pe baza următoarelor documente: copie carte identitate, CV Europass, adeverință medicală cu mențiunea “apt pentru muncă“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS