asf rtv net

Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) a finalizat procesul de recrutare pentru cinci noi posturi de conducere, care au fost scoase la concurs cu participare atât internă, cât şi externă. Potrivit unui comunicat transmis de instituţie, 68 de persoane s-au înscris în total pentru ocuparea pozițiilor vacante, iar după desfăşurarea interviurilor socio-profesionale au fost desemnaţi câştigătorii. Astfel, au fost desemnaţi ca noi membri în conducerea ASF următorii: Florin Golovatic, care ocupă funcţia de Director la Direcția Supraveghere și Control, Sectorul Asigurări – Reasigurări; Claudiu Emanuil Stănescu – deţinător al funcţiei de Director la Direcția Financiar – Administrativă; Elena Luminița Zorlescu, ocupanta funcţiei de Șef Serviciu la Serviciul de Management al Portofoliului de Proiecte (PMO), Direcția Operaţiuni și IT (COO); şi Bogdan Gabriel Frîncu – deţinător al funcţiei de Șef Serviciu la Serviciul Administrativ și Logistică, Direcția Financiar-Administrativă.

Potrivit comunicatului transmis de ASF, pentru funcţia de Șef Serviciu la Serviciul Supraveghere Prudenţială, Direcția Supraveghere și Control, Sectorul Instrumente și Investiții Financiare nu au existat candidaturi eligibile, astfel că procesul de recrutare se va relua.

Oana OLARU
Lucrează la Gazeta de Sud din 2005 şi este de profesie traducător. Ca redactor online este la curent cu tot ce se întâmplă în țară, dar şi în afara ei. Consideră că cea mai mare provocare este să informeze corect, obiectiv şi la timp.