Acasă Actualitate Fostul patron al Politehnicii Timişoara, Marian Iancu, condamnat definitiv la 12 ani...

Fostul patron al Politehnicii Timişoara, Marian Iancu, condamnat definitiv la 12 ani de închisoare în dosarul RAFO

-

Marian Iancu, condamnat definitiv după un proces care a durat 8 ani (Foto: Agerpres)
Marian Iancu, condamnat definitiv după un proces care a durat 8 ani (Foto: Agerpres)

Marian Iancu, fostul patron al Politehnicii Timişoara, a fost condamnat definitiv la 12 ani de închisoare cu executare în dosarul Rafo, potrivit B1TV.

Omul de afaceri Marian Iancu a fost condamnat definitiv de Curtea de Apel Bucureşti, marţi, la 12 ani de închisoare în dosarul de evaziune fiscală şi spălare de bani cunoscut că „RAFO”, după un proces care a durat opt ani..
În noiembrie 2011, Marian Iancu a fost condamnat de către Tribunalul Bucureşti la zece ani de detenţie în dosarul RAFO, în timp ce Octavian Iancu, fratele omului de afaceri, a primit şi el o pedeapsa de nouă ani de închisoare. Decizia a fost contestată cu recurs la Curtea de Apel Bucureşti.
Trimişi în judecată în anul 2006, Alexandru Marian Iancu, Constantin Mărgărit, Octavian Iancu, Gheorghiţă Iancu, Marius Turica, Silviu Neacşu, Akaroglu Cuneyt, Elenkalan Hayrettin şi Basaran Kadri Mazhar au fost judecaţi pentru „evaziune fiscală, asociere în vederea săvârşirii de infracţiuni şi spălare de bani”.

ȘTIRI VIDEO GdS

Bancul zilei

Bulă, urmărit de nemţi, neavând unde să se ascundă, s-a băgat într-o fântână: Neamţul: E cineva acolo? Bulă face pe ecoul:E...

Adevărul despre dieta Cambridge

Planul dietei Cambridge se bazează pe consumul unei varietăţi de supe, batoane speciale pentru slăbit şi shake-uri care pot fi achiziţionate doar...