21.2 C
Craiova
vineri, 10 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateTraian Băsescu participă mâine şi vineri, la Bruxelles, la Summit-ul PPE şi la Consiliul European

Traian Băsescu participă mâine şi vineri, la Bruxelles, la Summit-ul PPE şi la Consiliul European

Preşedintele Traian Băsescu participă mâine şi vineri, la Bruxelles, la Summitul Partidului Popular European (PPE) şi la Reuniunea Consiliului European de iarnă, informează Mediafax.ro. Potrivit programului făcut public de Preşedinţie, Traian Băsescu va participa mâine, de la ora 11:55, la Summitul Partidului Popular European. De la ora 16:00 (ora României), preşedintele are programată participarea la Reuniunea Consiliului European cu preşedintele PE. De la ora 17:00 preşedintele Băsescu va participa la prima sesiune de lucru a Reuniunii Consiliului European, iar de la ora 19:45, va lua parte la Dineul de lucru separat al şefilor de stat şi de guvern.

Vineri, de la ora 10:30, ora României, Traian Băsescu va participa la cea de-a doua sesiune de lucru a Reuniunii Consiliului European. După terminarea lucrărilor Consiliului, în jurul orei 13:30, preşedintele va susţine o declaraţie de presă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS