8.9 C
Craiova
vineri, 29 mai, 2020
Știri de ultima oră Actualitate Fotbal - Diniţă a demisionat de la Concordia Chiajna

Fotbal – Diniţă a demisionat de la Concordia Chiajna

Tehnicianul Laurenţiu Diniţă a anunţat că demisionează de la conducerea tehnică a echipei Concordia Chiajna, sâmbătă, după meciul cu Sportul Studenţesc, scor 2-2, în care elevii săi au jucat în superioritate numerică din minutul 65 şi nu au reuşit să învingă, deşi au condos, informează Mediafax. "Este un rezultat care nu ne avantajează, nu am putut gestiona omul în plus pe care l-am avut. Încă sunt în stare de şoc şi un pot să cred ce s-a întâmplat. Vreau să le mulţumesc jucătorilor şi tuturor şi vreau să-i anunţ că de astăzi nu mai vin la echipă. Le mulţumesc tuturor pentru sprijin, dar mai mult nu s-a putut. Asta este viaţa. Sper să se salveze, pentru că merită. Poate este mai bine să facem un şoc la echipă. Cel mai bine e să îmi văd de viaţa mea. Am ratat ocazii incredibile, dar ăştia sunt jucătorii noştri. Nu mă voi răzgândi", a spus Diniţă, care a preluat în acest an conducerea tehnică a echipei din Chiajna.

Formaţia Sportul Studenţesc a remizat, sâmbătă, pe teren propriu, scor 2-2 (0-1), cu echipa Concordia Chiajna, într-un meci din etapa a XVIII-a a Ligii I, reuşind să revină după ce era condusă, în condiţiile în care avea un jucător eliminat, dar fiind egalată în ultimul minut de joc. Concordia Chiajna ocupă penultimul loc în clasamentul Ligii I (17), cu doar 11 puncte obţinute în 18 meciuri.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

ȘTIRI GdS

Rinitele alergice sezoniere afectează până la o treime din...

Polenul, dar și vegetația urbană, prin prezența plantelor alergizante (ambrozia) cresc riscul dezvoltării afecțiunilor alergice. Prevalența condițiilor alergice s-a mărit semnificativ în...