16.2 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateNepotul lui Leo, bătut într-un bar

Nepotul lui Leo, bătut într-un bar

Nepotul lui Leo de la Strehaia a fost bătut într-o discotecă de şapte indivizi şi a ajuns la Spitalul din Drobeta Turnu Severin cu mai multe leziuni la cap şi abdomen.  Ca să îi sperie pe agresori, Dănuţ Gheorghe, nepotul lui Leo, a scos un pistol, pe care îl deţine legal, însă tot nu a scăpat. Tânărul spune că a intrat în discotecă ca să bea o cafea, iar cei şapte strehăieni s-au năpustit asupra lui fără nici un motiv.
„Au sărit pur şi simplu pe mine să mă bată fără vreun motiv, eu nu am făcut nimic, am intrat în discotecă să beau o cafea şi m-au luat la pumni. Am scos pistolul în legitimă apărare ca să trag şi mi l-au luat. Mi-au spart capul, nasul, gura şi mi-au dat şi cu picioarele în burtă“, a spus Dănuţ Gheorghe, nepotul lui Leo.
Familia tânărului a sunat la 112 şi a solicitat atât un echipaj de la Ambulanţă, cât şi sprijinul poliţiei ca să îi prindă pe agresori. „Poliţia din Strehaia nu a făcut nimic ca să îl ajute pe copilul meu. Am mers la post ca să depunem o plângere şi domnii poliţişti au închis uşile, nu au mişcat un deget. Copilul meu nu a făcut nimic, a scos pistolul ca să se apere şi cei şapte bătăuşi i l-au luat şi au fugit. Poliţia ce face acum? Nu trebuie să ştim şi noi cine a vrut să ne omoare copilul?“, a spus Gheorghe Gheorghe, tatăl victimei.
Poliţia a deschis o anchetă pentru a afla motivul scandalului, dar şi pentru a-i indentifica pe cei şapte agresori.
„În urma celor sesizate atât de către victimă, cât şi de familia acesteia, s-a deschis o anchetă pentru stabilirea cauzelor conflictului din discotecă, dar şi pentru identificarea tuturor persoanelor care au luat parte la acest scandal“, a declarat Nicolae Lohon, purtător de cuvânt al IPJ Mehedinţi.
Nepotul lui Leo de la Strehaia a rămas internat la Secţia chirurgie a Spitalului din Drobeta Turnu Severin pentru investigaţii.
• Alin Ghiciulescu

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

10 COMENTARII