17.3 C
Craiova
miercuri, 8 iulie, 2020
Știri de ultima oră Actualitate Fotbal - România şi Bulgaria ar putea candida împreună pentru organizarea Euro-2020

Fotbal – România şi Bulgaria ar putea candida împreună pentru organizarea Euro-2020

Preşedintele Federaţiei Bulgare de Fotbal, Borislav Mihailov, a reafirmat, astăzi, posibilitatea unei candidaturi comune România – Bulgaria pentru organizarea Campionatului European din 2020, precizând că a discutat despre acest subiect cu un coleg român, deşi este vorba de o perspectivă îndepărtată. „Am discutat despre acest subiect cu un coleg român, dar este o perspectivă foarte îndepărtată. Mai este mult timp până atunci", a spus Mihailov la televiziunea naţională bulgară, menţionând că nu sunt motive pentru ca Bulgaria să nu candideze pentru găzduirea Euro-2020, informează novinite.com, citat de Mediafax.

Borislav Mihailov este de părere că în Bulgaria vor fi condiţiile necesare pentru a se organiza Campionatul European, însă împreună cu altă ţară. El şi-a argumentat afirmaţiile vorbind despre un nou stadion ce se va construi la Sofia, precum şi de posibilitatea unor noi arene în Varna şi Burgas.

Mihailov a mai declarat, în luna martie, că este posibil ca România şi Bulgaria să depună o candidatură comună pentru organizarea Campionatului European din 2020. „Dacă vom construi un nou stadion naţional şi dacă vom renova alte trei arene, împreună cu colegii noştri din România am putea candida pentru Campionatul European din 2020. Totul se întâmplă treptat, pas cu pas. Mai întâi campionatele U17 şi U19. Trebuie să îmbunătăţim stadioanele din Varna şi Burgas pentru a corespunde standardelor UEFA“, a spus el atunci.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Patru arestaţi pentru un scandal cu furci şi săbii

Patru arestaţi pentru un scandal cu furci şi săbii.

ȘTIRI GdS

Bancul zilei

O femeie intră extrem de agitată într-un cabinet ginecologic și îi spune doctorului: Domnule doctor, am venit să îmi...

Horoscop

BerbecÎți dorești ceva nu doar diferit, ci radical, inovativ, chiar excentric, să surprinzi, să ieși din tipare. Îți schimbi o părere, o...

Patru arestaţi pentru un scandal cu furci şi săbii

Patru arestaţi pentru un scandal cu furci şi săbii.

Extinderea Carierei miniere Roșia, blocată de nouă luni

Cea mai mare carieră minieră a Complexului Energetic Oltenia este blocată de nouă luni. Este vorba de Cariera...

Universitatea din Craiova, în elita educaţiei antreprenoriale superioare

Cel mai mare centru universitar din sud-vestul României, Universitatea din Craiova, pune la dispoziţie studenţilor, pentru examenul de admitere 2020, 2.860 de...