21.7 C
Craiova
sâmbătă, 4 mai, 2024
Știri de ultima orăMagazinChadwick Boseman intră în istoria Twitter

Chadwick Boseman intră în istoria Twitter

Ultimul tweet de pe profilul lui Chadwick Boseman, cel în care familia actorului care l-a interpretat pe „Black Panther“ a anunțat dispariția sa, intră în istoria Twitter ca fiind mesajul cu cele mai multe like-uri din istoria reţelei de socializare, după cum au anunţat şi reprezentanţii Twitter, scrie ansa.

Azi la prânz postarea avea 7,3 milioane de inimi, 3,1 milioane de re-tweets și 164.000 de comentarii. Recordul oglindeşte valul uriaş de emoție și simpatie stârnit de moartea prematură, de cancer, la 43 de ani, a actorului care a devenit o icoană a poporului afro-american, a orgoliului de a fi negru, şi o inspiraţie, după cum a amintit în weekend, într-un mesaj, fostul președinte Barack Obama:

„Să fii tânăr, talentat și negru; să foloseşti această putere pentru a le oferi eroi pe care să-i privească; și să faci toate astea fiind bolnav… ce întrebuinţare minunată a zilelor sale“).

Ultimul tweet scris de Chadwick Boseman, pe 11 august, când starea sa era deja gravă, i-a fost dedicat Kamalei Harris. În tinereţe, el a frecventat Universitatea Howard, aceeași universitate pentru studenți negri, din Washington, la care a învăţat şi candidata democrată la funcţia de vicepreședinte.

În Los Angeles şi nu numai sunt organizate priveghiuri şi alte manifestări în memoria lui.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS