18.7 C
Craiova
miercuri, 5 iunie, 2024

IA TE UITĂ

Semn de viaţă (Proof of Life)
        
Regia: Taylor Hackford
În rolurile principale: Russell Crowe, Meg Ryan
Acţiune – 2000

Pro TV, ora 20.30

Peter Bowman (David Morse), un inginer american aflat într-o ţară latino-americană, este răpit, iar răscumpărarea cerută este de trei milioane de dolari. Abandonată de angajatorul soţului ei şi de compania de asigurări, soţia acestuia, Alice (Meg Ryan), refuză să renunţe la viaţa lui. Ea îşi asumă sarcina de a-l aduce acasă, însă realizează în scurt timp că nu poate face acest lucru fără ajutor.
Terry Thorne (Russell Crowe), expert în cazuri de răpire şi răscumpărare, este singura speranţă a lui Alice pentru a-l salva pe Peter. El acceptă această misiune, însă descoperă curând că va fi mult mai grea decât şi-ar fi putut imagina cineva. De-a lungul negocierilor îndelungate, Alice şi Terry îşi acordă un respect reciproc care evoluează spre o atracţie mutuală, în timp ce negociază pentru viaţa lui Peter cu răpitorii.
Cu ajutorul unui prieten negociator, Dino (David Caruso), şi al unui grup format din trei mercenari superantrenaţi, Terry pune la cale o operaţiune de salvare extrem de riscantă care se poate încheia cu uşurinţă ca un dezastru, dar şi ca un triumf. Filmul a primit pe
site-ul de specialitate nota 6,1.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS