6.7 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăSportCSU II Craiova, după puncte în Râmnicu Vâlcea

CSU II Craiova, după puncte în Râmnicu Vâlcea

 

Din acest sfârșit de săptămână se joacă pe puncte și la Liga a III-a, iar CS Universitatea II Craiova debutează astăzi, de la ora 17.00, pe terenul nou-promovatei CS Șirineasa.
„Satelitul“ grupării alb-albastre a suferit multe modificări atât la nivel de lot, cât și de staff, în vara abia încheiată. La timonă, Corneliu Papură i-a luat locul lui Bogdan Vrăjitoarea, iar din „vechea gardă“ nu mai fac parte jucătorii Edi Dina, Drăghici, Florea, Căle, Armășelu, Neacșu, Iuga sau Staicu, asta pe lângă tinerii care par să fi făcut definitiv pasul la echipa mare, cum ar fi Surugiu și Petre.
În amicalele disputate până acum, Corneliu Papură i-a avut la dispoziție pe Laurențiu Popescu, Vlad – Vlădoiu, Hreniuc, Cioinac, Ionescu, Ciocoteală, Gianimu, Manea, Dinu, Petre, Burlacu, Marcu, Cojocaru, Luică, Hodea, Enache, Buzan, Cârlig, Miculaiciuc și Alex Popescu. În partidele de verificare din vară, CS Universitatea II a înregistrat două victorii, 3-2 cu CS Șirineasa și 5-2 cu Pandurii II Târgu Jiu, două remize, 0-0 cu CSO Filiași și 1-1 cu Al Ittihad Kalba, și două înfrângeri, 0-1 cu Voința Săele și 0-3 cu ACS Podari.
De menționat că echipa secundă a grupării din Bănie a fost eliminată din Cupa României încă din turul întâi, fiind învinsă de vâlcenii de la Posada Perișani (Liga a IV-a) cu 3-1.
Alb-albaștrii cunosc destul de bine adversarii din prima rundă, CS Universitatea II Craiova învingând-o pe CS Șirineasa la „Aeroport“ chiar în primul amical al său, cu 3-2. Golurile de atunci au fost marcate de Alex Popescu (’14, ’40) și Sergiu Jurj (’85), jucător împrumutat între timp la Hellas Verona.

Papură, scump la vorbă

Contactat telefonic de GdS, Corneliu Papură (foto) nu a dorit, probabil, să prefațeze acest joc, invocând faptul că este într-o ședință, deși șeful său, directorul tehnic al Centrului de copii și juniori, Dumitru Barbu, ne indicase că tocmai se luase o pauză și era disponibil. „Papi“ a mai folosit scuza asta și cu alte ocazii, tot ca să evite dialogul, lucru de neînțeles, pentru că acum a coborât din tribune și răspunde direct de „speranțele“ Craiovei, iar suporterii vor să afle care sunt obiectivele echipei secunde pe termen scurt.
Partida de pe stadionul „Comunal“ din Șirineasa (Vâlcea) va fi arbitrat de o brigadă din Târgoviște, avându-l la centru pe Cristian Catană, iar la cele două tușe pe Petruța Iugulescu și Adrian Păunescu. Observatori au fost desemnați Elena Mușetoiu și Cătălin Barbu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS