12.6 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportLuiza Popescu şi Cristian Bogdan, medaliaţi la Campionatul Naţional

Luiza Popescu şi Cristian Bogdan, medaliaţi la Campionatul Naţional

tenis de masa

Jucătorii de tenis de masă de la CSS Craiova au participat, recent, la Campionatul Naţional individual rezervat juniorilor II (13-15 ani). Competiţia s-a desfăşurat la Bistriţa, cu participarea a 150 de sportivi din ţară. Doi dintre tenismenii din Bănie, Luiza Popescu şi Cristian Bogdan, au cucerit medalii de bronz, la dublu.
Luiza Popescu a făcut echipă cu Andrada Bibirică (LPS Slatina) şi au obţinut trei victorii: 3-0 cu A. Boroica/ M. Oprea (CSTA Bucureşti), 3-0 cu Gimbuta/ A. Dranca A (LPS Bistrita) şi 3-1 cu A. Dudescu/D. Urîtu (LPS Constanţa). Apoi, oltencele au fost învinse de favoritele 2, D. Muntean/ C. Dumitrescu (Romgaz Mediaş), cu 0-3, acestea din urmă câştigând proba.
În întrecerea băieţilor, Cristian Bogdan a făcut pereche cu Marius Rădoi (CSS Slatina). Cei doi au câştigat trei meciuri, cu perechile Tarhuna/Struna (scor 3-0), Drenea/Stan (scor 3-0) şi Cocinschi/Iacob (scor 3-1), apoi au pierdut cu 3-0 în faţa echipei formate din M. Nemaciuc/M. Pop. La simplu, Bogdan a ratat intrarea în semifinală, fiind învins de Mihai Pop (CSM Cluj), cu scorul de 3-0. Pop a câştigat competiţia. De la CSS au mai participat la CN juniori II, Alina Iancu, Larisa Malea, Iulia Deca, Roxana Nedelcu şi Bogdan Chiscop. Fetele de la CSS Craiova sunt antrenate de Cătălin Georgescu, iar băieţii sunt pregătiţi de Olimpiu Oproiu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS