12 C
Craiova
vineri, 10 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjGorjenii încearcă să dea lovitura la Giurgiu

Gorjenii încearcă să dea lovitura la Giurgiu

Pandurii Târgu Jiu întâlnesc duminică, de la ora 18.30 (Look Plus), în deplasare, pe Astra Giurgiu, partida contând pentru etapa a 8-a din Liga I. Trupa lui Grigoraș a prins curaj după victoria de la Mediaș și egalul cu Petrolul și vrea să profite de demoralizarea instalată în tabăra lui Daniel Isăilă după rușinosul 1-5 încasat în Croația, cu Dinamo Zagreb, în prima etapă a Ligii Europa.
„Mie îmi plac astfel de meciuri, cu echipe care joacă deschis. Pandurii este considerată o echipă bună, de primele locuri, și formațiile mici din campionat se închid când joacă împotriva noastră, mizează pe contraatac și este mai dificil. Dar jocurile cu echipele mari sunt deschise și frumoase. Ne punem speranțe în acest meci și sperăm să venim cu punct sau puncte de la Giurgiu. Cred că presiunea mare este pe Astra, în plus ei au jucat și în Liga Europa și noi putem profita de oboseala lor“, a spus căpitanul Paul Anton, conform site-ului oficial.
„Avem o echipă bună, am început să ne revenim, atmosfera este destul de bună. Cu Astra va fi un meci greu, ca toate celelalte, iar eu cred că nu o să pierdem la Giurgiu. Au un lot valoros și nu trebuie să ne lăsăm păcăliți de faptul că au jucat în Liga Europa, trebuie să intrăm pe teren și să dăm 100%“, a spus mijlocașul Marian Pleașcă.
„O să fie o partidă dificilă. Toată lumea speră să-i prindem obosiți după meciul cu Dinamo Zagreb și sperăm să obținem cel puțin un punct acolo“, a declarat portarul Răzvan Stanca.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS