21.8 C
Craiova
marți, 4 iunie, 2024
Știri de ultima orăSportSlătinenii au dat emoţii Bistriţei

Slătinenii au dat emoţii Bistriţei

Salvaţi de la retrogradare, slătinenii abordează jocurile din play-off-ul ligii secunde fără emoţii şi cu multă dezinvoltură, antrenorul Dan Oprescu utilizând mulţi tineri şi jucători care au evoluat mai puţin. Cu toate acestea, FC Olt a fost la un pas să producă o mare surpriză, pierzând foarte greu sâmbătă, scor 1-2, în deplasarea din Ardeal, cu Gloria Bistriţa. Oltenii au deschis scorul în minutul 61, Gligor executând perfect o lovitură de la 11 metri, dictată de „centralul“ Denis Haidiner în urma unui fault comis de Câmpean asupra lui Bancu. Ardelenii au restabilit egalitatea în minutul 75, prin Brumă, care a profitat de o respingere greşită a portarului Alex Bugiu. Golul victoriei bistriţene a venit în minutul 84, Feher reluând imparabil cu capul o centrare venită de pe partea dreaptă de la Chiţu.
De menţionat faptul că grupării de pe malul Oltului i-au fost anulate două goluri, primul în urma unui presupus fault în atac, comis de Bancu asupra lui Albuţ (’34), respectiv pentru motiv de ofsaid la Ignea (’90+1).
Gloria Bistriţa: Albuţ – Budăcan, Hlinca, Chibulcutean, D. Sînmărtean (’46, Câmpean) – R. Radu (’60, Bucur), Feher, Nalaţi, Chiţu – Al. Pop (’46, Curtuiuş), Brumă. Antrenor: Cristian Coroian.
FC Olt Slatina: Bugiu – Giurcă, Cruşoveanu (’53, Marincău), Gligor, Covalschi – Al. Pavel, Ignea – M. Câpăţână, Cuedan, Bancu (’68, Siminic) – Ivănică (’37, Cl. Ionescu). Antrenor: Dan Oprescu.
Au arbitrat: Denis Haidiner – Gabriel Bârjac, Raul Constantin Ghiciulescu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS