21.8 C
Craiova
marți, 4 iunie, 2024
Știri de ultima orăSportDragalina: Mergem să câştigăm la Târgovişte

Dragalina: Mergem să câştigăm la Târgovişte

CS Universitatea Craiova evoluează astăzi, de la ora 16.30 (netelevizat), pe stadionul „Eugen Popescu“, în compania formaţiei Chindia Târgoviște, partida contând pentru faza a V-a a Cupei României. Jucătorii lui Erik Lincar sunt gata să se revanşeze faţă de suporterii craioveni după remiza cu Gloria Bistriţa şi promit că vor obţine o victorie frumoasă în competiţia KO. „Ne-am dorit foarte mult victoria cu Bistriţa, dar, din păcate, nu am reuşit să câştigăm. Mâine (astăzi – n.r.) o vom face însă cu siguranţă. Mergem să câştigăm la Târgovişte. Ne aşteaptă un joc greu, pentru că am văzut că au obţinut maximum de puncte în campionat, şi vor să se afirme, dar sunt convins că nu va avea loc nici o surpriză. Nici nu concepem să nu trecem de Chindia şi să continuăm în Cupă. Suntem pregătiţi să facem un joc frumos“, a declarat mijlocaşul Dragoş Dragalina, pentru GdS.
„Îmi doresc foarte mult şi cred că sunt în asentimentul tuturor să câştigăm acest meci, dovadă că n-am dat curs schimbării locaţiei de disputare, aşa cum ne-au solicitat ei, pentru că nu e normal să jucăm în deplasare, atâta timp cât federaţia ne-a programat pe teren propriu. Îmi doresc mult să câştigăm şi să aducem la Târgovişte o echipă din Liga I“, a spus preşedintele Chindiei, Mugur Porumbacu, într-o conferinţă de presă.
Antrenorul Chindiei, Silviu Dumitrescu, nu a fost impresionat de jocul craiovenilor şi crede în şansa echipei sale de a merge mai departe în Cupa României: „Ne aşteaptă un meci de Cupă, în care va trebui să respectăm spectatorii şi să jucăm cât mai bine. La ora asta, nu sunt diferenţe între jocul nostru şi jocul lor. Am văzut meciul Universităţii cu Bistriţa şi nu m-a impresionat cu nimic“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS