13.9 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportCinci ani de invincibilitate

Cinci ani de invincibilitate

Pandurii nu a mai pierdut pe „Municipal“ cu Dinamo din 21 octombrie 2007. De atunci, cele două echipe au remizat la Târgu Jiu de trei ori.

În ultimii ani, „Municipalul“ nu a fost un teren prietenos pentru „câini“. Ultimul succes dinamovist la Târgu Jiu a avut loc în octombrie 2007, când a învins cu 1-0, gol Mărgăritescu (‘27). De atunci, Pandurii şi Dinamo au remizat de trei ori, de fiecare dată diferit, 0-0, 1-1 şi 2-2. „Va fi un meci extrem de dificil. Noi venim după o înfrângere şi pierderea unor jucători, ei vin de pe primul loc şi, în afara faptului că nu au pierdut nici un jucător, au mai adus ceva întăriri, au şi o bancă solidă acum, şi e una din candidatele la titlu. Nu vreau să ne plângem, ci să căutăm soluţii“, a comentat Petre Grigoraş. Ce-i drept, nici Pandurii nu are motive de satisfacţie pentru că nu a câştigat niciodată acasă cu Dinamo în Liga 1. „Nu câştigaserăm niciodată la Steaua, nu dăduserăm niciodată cinci goluri în Liga 1 şi iată că am reuşit în acest sezon. Sper să reuşim să câştigăm cu Dinamo. Ar fi trei puncte importante în clasament şi pentru moralul nostru“, a spus Grigoraş.

Ibeh, doar o repriză

În ciuda înfrângerii de la Braşov, Petre Grigoraş nu restructurează primul „unsprezece“. Singura noutate printre titulari ar putea fi apariţia lui John Ibeh. Cardoso, chiar dacă a greşit decisiv etapa trecută, rămâne în echipă. „Nu-i imput sub nici o formă înfrângerea de la Braşov, chiar dacă a greşit copilăreşte. La cât l-am mişcat în echipă, era clar că nu poate exista omogenitate. Sunt convins că nu se vor mai repeta greşelile de la Braşov şi o să vedeţi că Pandurii va arăta bine. Ibeh nu poate să joace mai mult de 60 de minute. Voi fi extrem de mulţumit dacă va evolua o repriză la un nivel ridicat. Pe postul lui am soluţii“, a afirmat Grigoraş.

Liber la proteste

Clubul Pandurii pune astăzi în vânzare biletele pentru meciul cu Dinamo Bucureşti. Casele de bilete sunt deschise între orele 10.00 – 18.00, iar în ziua meciului se pot procura tichetele în intervalul orar 9.00 – 18.00. Preţurile sunt mai mari decât de obicei: 10 lei la peluze, 15 lei la tribuna a II-a şi 20 de lei la tribuna I. Suporterii gorjeni vor putea să protesteze la adresa preşedintelui FRF, Mircea Sandu, şi a preşedintelui LPF, Mitică Dragomir, fluturând batiste albe sau ziare. „Nu o să stăm la poartă să controlăm dacă oamenii au sau nu la ei batiste. Au voie cu ziare ca să şi le pună pe scaun să nu răcească. Nu putem să le interzicem să intre cu ziare. Avem firmă de pază şi cei de acolo ştiu ce au de făcut“, a declarat preşedintele executiv al pandurilor, Eugen Pârvulescu.
Clubul Pandurii a împărţit flori de 8 Martie doamnelor şi domnişoarelor, în centrul municipiului Târgu Jiu, la acţiune fiind prezenţi preşedintele executiv, Eugen Pârvulescu, antrenorul Petre Grigoraş şi jucătorii Pintilii, Viera, Băcilă, Brata şi Lazar.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS