14.5 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportDebut ratat pentru panduri

Debut ratat pentru panduri

FC Braşov – Pandurii 2 – 1
Stadion „Tineretului“, spectatori: 700.
Au marcat: Ilijovski ’13, ’78-pen / Nistor ‘75.
fc braşov: Felgueiras – Ciupe, Diogo Silva, L. Munteanu, Cr. Ionescu – Distefano, Dias, Buga (’64, Mauro Alonso), Udoji (’79, Moutinho) – Ilijovski, Hadnagy (’56, Viveiros).
Antrenor: Marius Şumudică.
pandurii: Mingote – Unguruşan, Viera, Cardoso, Vlad – Voiculeţ, Pintilii, Nistor – Maxim (’87, Brata), Lemnaru (’46, Ibeh), Batin. Antrenor: Petre Grigoraş.
Cartonaşe galbene: Diogo Silva, Udoji / Maxim.
Au arbitrat: S. Colţescu – D. Iliescu, V. Marinescu.

Pe un teren greu, pandurii au patinat în gol la Braşov. Gazdele şi‑au ţinut mai bine echilibrul şi au reuşit o victorie incertă la un moment dat. Ilijovski a profitat de indecizia apărării gorjene şi l-a executat pe Mingote cu un vole din centrul careului (1-0, ‘13). Pandurii nu şi-a revenit şi Ilijovski a fost aproape de a reuşi dubla la o respingere aiurea a lui Mingote (‘27). Abia după o jumătate de oră, echipa lui Grigoraş a reuşit să ducă balonul în careul advers. Maxim a luat o acţiune pe cont propriu şi Batin, foarte şters, a finalizat cu un şut care nu i-a pus mari probleme lui Felguieras (‘33). A fost o acţiune singulară, însă. FC Braşov îşi putea dubla avantajul înainte de pauză, dar Buga a tras în bară (‘44). Petre Grigoraş l-a forţat pe John Ibeh încă de la pauză şi Pandurii a dominat jocul la revenirea de la cabine. Egalarea a venit firesc. Nistor a prins un şut bun, jos la colţ, de la circa 20 de metri şi l-a bătut pe portarul braşovean (1-1, ‘75). Bucuria nu a ţinut prea mult. Braşovul nu a trebuit decât să arunce o minge în faţă pentru ca apărătorii lui Grigoraş să comită încă o eroare. Cardoso a făcut un henţ stupid şi Ilijovski a înscris din penalti (2-1, ‘78). Pandurii acuză din plin pierderile din iarnă, în special din defensivă, şi începe anul cu înfrângere.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS