23.4 C
Craiova
duminică, 2 iunie, 2024
Știri de ultima orăSportOltenii au emoţii în optimile Cupei

Oltenii au emoţii în optimile Cupei

Tragerea la sorţi a optimilor de finală ale Cupei României la fotbal, organizată ieri, la sediul FRF, a stabilit adversarii celor două echipe din Oltenia care au rămas în cursa pentru câştigarea trofeului. Astfel, Pandurii va întâlni pe FC Braşov.  „Ne-am dorit, în primul rând, să jucăm acasă, în faţa publicului nostru. Este un duel echilibrat, cu două echipe bune, cu jucători de valoare, dar cred că ne vom califica în sferturi şi de aici înainte ne dorim un parcurs cât mai lung în această competiţie“, a spus Eugen Pârvulescu, preşedintele executiv al clubului Pandurii.  
Gaz Metan Severin a avut ghinion şi a „căzut“ cu Dinamo, urmând să joace în „Ştefan cel Mare“. Antrenorul „găzarilor“, Cosmin Bodea, a prefaţat acest duel pentru GdS: „E clar că pornim cu şansa a doua. Dinamo e Dinamo şi mai jucăm şi la ei acasă. Îmi doream foarte mult să susţinem meciul de Cupă la noi, la Severin, indiferent de adversar, pentru publicul nostru. Noi ne vom juca şansa, nu ne vom da la o parte, şi, cine ştie, cu puţin noroc, poate producem o mare surpriză, dar e foarte-foarte greu. Eu am mai jucat cu Dinamo în Cupă pe când o antrenam pe Târgu Mureş, atunci am pierdut la penaltiuri, de aceea cred că orice este posibil“.
Programul complet al meciurilor din optimile Cupei României, care vor avea loc pe 25-27 octombrie: CS Otopeni – Rapid, FC Vaslui – Dunărea Galaţi, Poli Timişoara – Steaua, Dinamo – Gaz Metan Severin, Gaz Metan Mediaş – Astra II, Oţelul Galaţi – FCM Târgu Mureş, Astra Ploieşti – Petrolul Ploieşti, Pandurii Târgu Jiu – FC Braşov.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU