27.5 C
Craiova
marți, 4 iunie, 2024
Știri de ultima orăSportMihai Pintilii: Nu vom retrograda!

Mihai Pintilii: Nu vom retrograda!

Cu două remize şi două înfrângeri, una la „masa verde“, cu Oţelul Galaţi, în acest an, Pandurii Târgu Jiu a rămas ţintuită în zona retrogradării, părând condamnată la matineu, mai ales că jocul echipei lui Petre Grigoraş nu oferă prea multe speranţe. Totuşi, fotbaliştii gorjeni susţin cu tărie că locul echipei Pandurii este în Liga I. „N-am început aşa cum ne-am dorit, am avut probleme cu accidentările, am avut terenuri grele, poate şi de asta nu am reuşit să avem un start bun. Nu suntem echipă de retrogradare. Nu vom retrograda. Suntem o echipă care poate face multe. Dacă strângem rândurile, ne va fi bine. N-am avut nici noroc. Am mers şi la biserică şi sperăm ca norocul să vină când trebuie, la final“, a declarat Pintilii.
Pandurii plăteşte tribut jocurilor din deplasare, unde nu a reuşit încă nici o victorie, ci doar patru remize, toate în mandatul lui Grigoraş, în timp ce pe teren propriu a cedat un singur joc, 0-1, cu FC Timişoara. Gorjenii mai au de disputat până la final şapte partide acasă şi cinci în deplasare.
„Suntem una dintre puţinele echipe care nu a câştigat în deplasare. Dacă începem să regretăm ce n-am făcut, vine vara. Meciul cu Urziceni, când am dat gol valabil, cu Dinamo în tur am avut 2-0 în minutul 85, la «U» Cluj, la Rapid. Am pierdut opt puncte clare. Faceţi un calculul şi adăugaţi doar şase şi vedeţi unde eram în clasament cu acelaşi joc şi aceeaşi echipă. Luaţi individual ca şi jucători, Pandurii are unul din primele zece loturi din România. În fotbal, e nevoie de timp şi şansă. În multe momente n-am avut şansă, însă trebuie să încercăm să facem tot ce depinde de noi pentru a schimba lucrurile şi a aduce puncte (…) Obiectivul asupra căruia ne canalizăm cu toţii energiile este ca echipa noastră să scape de retrogradare. Vom face tot ce este omeneşte posibil pentru a salva echipa“, a declarat Bogdan Apostu.

„Plăţile sunt făcute la zi“

Chiar dacă urmează o perioadă extrem de dificilă, cu opt jocuri în luna aprilie,  Grigoraş le cere jucătorilor să se reabiliteze în faţa conducătorilor şi fanilor. „Ar fi păcat să nu îndreptăm lucrurile. Noi, antrenorii şi jucătorii, suntem datori celor din conducere şi nu ei nouă. Plăţile sunt făcute la zi. Şi noi suntem datori faţă de club, faţă de oamenii de aici“, a spus Grigoraş.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS