28.4 C
Craiova
miercuri, 5 iunie, 2024
Știri de ultima orăSportGermaine Green, show cu Otopeni

Germaine Green, show cu Otopeni

Baschetbalistul american a avut o evoluţie remarcabilă în victoria SCM-U Craiova în faţa celor de la CS Otopeni, scor 85-80. Green a înscris 32 de puncte, fiind cel mai bun marcator al acestei ultime runde din sezonul regulat al Diviziei A.

 

Baschetbaliştii de la SCM-U Craiova au încheiat sezonul regulat al Diviziei A cu o victorie obţinută sâmbătă seară, pe teren propriu, în faţa formaţiei CS Otopeni, scor 85-80 (20-20, 20-22, 11-20, 34-18). Oltenii, care învinseseră formaţia ilfoveană şi în meciul din turul campionatului, scor 86-84, au fost conduşi la pauză la o diferenţă de două puncte, scor 42-40, iar sfertul trei a fost adjudecat de oaspeţi, care aveau un avans de 11 puncte. În ultima repriză a întâlnirii, jucătorii de la CS Otopeni au făcut intenţionat multe greşeli copilăreşti, fapt care le-a permis oltenilor să-şi adjudece victoria la o diferenţă de cinci puncte. „A fost o victorie cu gust amar. Jucătorii de la CS Otopeni au desconsiderat această competiţie, venind în Bănie cu intenţia să piardă. Puteau să ne spună şi nouă de la început şi îi băgam în teren pe cei care au evoluat mai puţin în acest campionat. Dincolo de acest lucru, felicit jucătorii noştri pentru parcursul din acest campionat", a spus la finalul meciului antrenorul principal al craiovenilor, Paul Nicolae.

În urma acestui eşec, CS Otopeni a încheiat sezonul regulat pe locul şase şi va întâlni în play-off echipa de pe locul trei, CSU Cuadripol Braşov.

 

Înfruntă Târgovişte în play-out

 

În acest ultim meci din sezonul regulat, cel mai bun jucător al Craiovei a fost americanul Germaine Green, care a reuşit 32 de puncte şi a avut un coeficient al eficienţei de 32. Cu aceste performanţe, Green ocupă primul loc în clasamentul marcatorilor din această rundă şi locul doi în clasamentul eficienţei, fiind devansat doar de Bryan Mathews (CSU Atlassib Sibiu), care a avut un procentaj de 33.

Contra celor din Otopeni, pentru SCM-U Craiova au evoluat: Tomic (24 de puncte), Green (32), Holmes (18), Mitchell (2), Răducanu (5). Au mai intrat: Albu (2), Andonie, Corneanu, Liculescu, Lepădat (2). Vasile Ştefan şi Alexandar Lekic sunt accidentaţi.

Craiovenii au încheiat sezonul regulat pe locul 12 (39 de puncte, 11 victorii, 17 înfrângeri) şi vor juca în play-out cu formaţia de pe locul 13, BC Târgovişte. Primul meci se va desfăşura miercuri, 8 aprilie, în Bănie, deoarece SCM-U este mai bine clasată decât Târgovişte. Al doilea joc va fi pe 12 aprilie la Târgovişte, iar dacă va mai fi nevoie, a treia partidă se va juca la Craiova, pe 16 aprilie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS