30 C
Craiova
luni, 3 iunie, 2024
Știri de ultima orăSportMutu, imun la insultele fanilor

Mutu, imun la insultele fanilor

„Briliantul“ susţine că va juca în partida România – Croaţia fără să ţină cont de atmosfera ostilă din tribunele arenei din Ghencea.

Atacantul român al echipei AC Fiorentina, Adrian Mutu, care a fost convocat de selecţionerul Victor Piţurcă pentru amicalul pe care naţionala României îl va disputa miercuri împotriva reprezentativei Croaţiei, pe stadionul Steaua, a declarat că nu se teme de atmosfera din tribune la acest joc. „Briliantul“ va reveni pe stadionul rivalilor, deşi imediat după partida pe care Fiorentina a disputat-o în fieful Stelei, în Liga Campionilor, tatăl lui Mutu declarase că îl va sfătui pe Adrian să nu mai onoreze convocările la naţionala României dacă partidele se vor juca în Ghencea.
„Ceea ce se va întâmpla în tribune nu mă interesează, o să mă comport la fel ca la partida Steaua – Fiorentina. Voi juca fără să-i ascult pe spectatori“, a spus Mutu.
Partida amicală dintre reprezentativele României şi Croaţiei va avea loc miercuri, de la ora 20.45, pe arena Steaua.

Chivu, incert pentru meciul de miercuri

Selecţionerul tricolorilor, Victor Piţurcă, încă nu ştie dacă va putea apela la căpitanul Cristi Chivu în meciul cu Croaţia. Chivu are unele probleme musculare din cauza cărora antrenorul lui Internazionale Milano, Jose
Mourinho, l-a utilizat pe român doar în ultimul sfert de oră al partidei pe care nerazzuri au câştigat-o sâmbătă, în deplasare, cu Lecce, scor 3-0.
Căpitanul naţionalei se va prezenta la reunirea naţionalei României, urmând ca intrarea sa pe teren în partida de miercuri să depindă de felul în care se va antrena în zilele următoare. Apărătorul de 28 de ani a suferit o leziune la muşchii aductori în meciul cu Sampdoria, din runda a 20-a, şi nu a mai evoluat în următoarele două partide din campionat, cu Catania şi cu Torino.

Piţurcă are probleme
cu fundaşii

În cazul în care Cristi Chivu nu va putea juca în disputa cu croaţii, selecţionerul Victor Piţurcă va trebui să rezolve dificila problemă pe care naţionala noastră o are în centrul apărării.
Alături de Gabi Tamaş, în lot mai sunt doar doi jucători care pot evolua pe postul fundaş central, Dorin Goian şi Mirel Rădoi. Goian este însă suspendat pentru meciul din martie, cu Serbia, şi este destul de probabil ca Victor Piţurcă să apeleze la Mirel Rădoi pentru a face cuplu cu Tamaş.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU