32.3 C
Craiova
vineri, 7 iunie, 2024
Știri de ultima orăSportDoar junioarele de la LPS Slatina au confirmat

Doar junioarele de la LPS Slatina au confirmat

În perioada 30 aprilie – 4 mai s-au desfăşurat cele trei turnee semifinale ale Campionatului Naţional la handbal feminin, junioare I. Oltenia a avut trei echipe calificate în penultimul act al competiţiei, dar numai una a reuşit să acceadă la turneul final.
În grupa I, care s-a desfăşurat la Plopeni, reprezentativa judeţului Olt, LPS Slatina, a reuşit să-şi confirme valoarea, elevele lui Victor Dăbuleanu calificându-se în faza finală cu cinci victorii din tot atâtea partide disputate. Alături de LPS Slatina, din grupa I va merge mai departe şi CSŞ Bacău. În grupa a doua, Energetic Râmnicu Vâlcea a pierdut „la mustaţă“ calificarea în faza finală a competiţiei, terminând pe poziţia a treia a clasamentului, cu trei victorii şi două înfrângeri.
Singurele echipe care au reuşit să se impună în faţa elevelor lui Aurelian Roşca au fost LPS Bistriţa (36-33) şi Mureşul Tg. Mureş (32-31), acestea fiind şi echipele calificate la Turneul Final. În seria a treia, echipa pregătită de Nicoleta Lazăr, CS Chimia Vâlcea a terminat doar pe locul patru, cu o victorie, un egal şi trei înfrângeri. Singura alinare a chimistelor este că rezultatul de egalitate a fost obţinut în faţa echipei CSŞ Mediaş, grupare care a câştigat grupa. Alături de Mediaş la turneul final s-a mai calificat şi CSŞ 2 Baia Mare. Turneul final va avea loc în perioada 27 mai – 1 iunie, localitatea nefiind încă anunţată. LPS Slatina porneşte ca favorită la câştigarea titlului, ea fiind campioana în exerciţiu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS