32.3 C
Craiova
vineri, 7 iunie, 2024
Știri de ultima orăSportNebunie la Alba Iulia

Nebunie la Alba Iulia

Unirea Alba Iulia – CSM Vâlcea  1 – 4
Stadion „Cetate“
, spectatori: 1.500.
Au marcat: Costea ’55 / Boroiban ’61, M. Voicu ’66, Vidakovic ’75, Robson ’85.
Unirea: Rotaru – Oroian (’73, Ghiormă), Goia, Poverlovici, Bucurică – Foro, Dâlbea, Delagea (’75, Găldean), Oprea – Zăgrean, Costea (’53, Grozavu). Antrenor: Aurel Şunda.
CSM Vâlcea: Tsyhalka – Pasăre (’40, Crăciun), Vişa, Vătavu (’86, Larie), Cercel – Vlad, Voicu, Dedu, Labun – Boroiban, Vidakovic (’77, Robson). Antrenor: Dumitru Teleşpan.
Cartonaşe roşii: Poverlovici ’68, Dâlbea ’89.
Au arbitrat: Ov. Haţegan – F. Mocanu, E. Cristea.

CSM Vâlcea a plecat cu şansa a doua în derbiul pentru poziţia a treia a clasamentului. Oltenii veneau după un eşec pe propriul teren cu Jiul, iar Unirea Alba Iulia spera să bifeze a opta victorie consecutivă. A rezultat o primă repriză săracă în faze de poartă, în care cei doi tehnicieni au reuşit să se anihileze reciproc. Mitanul secund avea să fie însă „nebun“. Ardelenii au început în forţă şi, la numai zece minute de la reluare, au deschis scorul prin Costea, cu un şut deviat. Boroiban a egalat cu un lob de la 35 de metri. Tot „Boro“ a scos un penalti cinci minute mai târziu, iar Mircea Voicu a dus scorul la 1-2. Peste alte trei minute, Unirea a rămas în zece oameni şi CSM a punctat de încă două ori, prin Vidakovic şi Robson, obţinând un succes concludent. 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS