27.5 C
Craiova
marți, 4 iunie, 2024
Știri de ultima orăSportUn meci important pentru România

Un meci important pentru România

Antrenorul român al formaţiei ucrainene Şahtior Doneţk, Mircea Lucescu, a susţinut că în partida amicală cu Rusia, de astăzi, ne putem da seama de potenţialul naţionalei tricolore, mai ales că adversara beneficiază de experienţa tehnicianului olandez Guus Hiddink.

„Rusia este o echipă puternică, aceasta reuşind să se califice la Euro 2008 dintr-o grupă foarte grea. Naţionala Rusiei are un antrenor excelent, Guus Hiddink, acesta având foarte multă experienţă. Prin ceea ce a făcut cu selecţionata Australiei a demonstrat că este conectat la fotbalul modern. De aceea este un meci important pentru România, chiar dacă este doar un amical. Cred că ne putem da seama foarte bine de potenţialul echipei noastre. Oficialii FRF au ales un foarte bun partener“, a opinat Mircea Lucescu.

Tehnicianul român s-a declarat încântat de faptul că fotbaliştii cei mai buni ai naţionalei noastre, Adrian Mutu şi Cristian Chivu, s-au refăcut foarte repede după accidentările pe care le-au suferit în campionatul Italiei.

„Este extraordinar că Mutu şi-a revenit foarte repede. De asemenea, cred că nici Cristi Chivu nu riscă să rateze participarea la Campionatul European. Sunt convins că băieţii vor face un meci bun în compania Rusiei şi vor reuşi şi un rezultat pe măsură“, a opinat tehnicianul formaţiei Şahtior Doneţk.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS