25.1 C
Craiova
vineri, 7 iunie, 2024
Știri de ultima orăSportVictorie de moral pentru Drobeta

Victorie de moral pentru Drobeta

FC Drobeta – FC Argeş 2-1
Stadion: „Municipal“
, spectatori: 3.500.
Au marcat: Gheorghe ‘1, Moutinho ’34 / Dulcea ’28.
FC Drobeta: Hârşu – Ciucu, Amzucu, I. Gheorghe, Trofin – Moutinho, Bucă (’67, Poenaru), I. Păun, Epure – Jenaru (’36, Păun), D. Bârză (’63, Ivan). Antrenor: Marian Bucurescu.
FC Argeş: Hotoboc – M. Stan (’46, Ghiţă), D. Bălaşa (’63, Lăcustă), Miloşevic, Crivac – Tănase, Tameş, Cârstoiu, Bucuroaia (’70, Năstăsie) – Dulcea, Iordache. Antrenor: Ionuţ Badea.
Au arbitrat: Al. Deaconu – Fl. Ungureanu, Fl. Buzărnescu.

Piteştenii s-au împiedicat în deplasarea de la Severin, pierzând fără drept de apel cu 2-1. Partida a început practic de la 1-0, fiindcă la prima fază de joc fundaşul Gheorghe a reluat imparabil din cădere de la şase metri. Argeşenii au reacţionat imediat şi, în minutul 2, Bucuroaia a reluat cu capul din careul mic, dar Hârşu a intervenit salvator de sub bară. Piteştenii puteau rămâne în inferioritate în minutul 20, când Iordache l-a lovit în figură pe portarul Hîrşu, după ce acesta intervenise salvator, însă centralul Deaconu a arătat numai cartonaş galben, spre nemulţumirea publicului. Oaspeţii au condus ostilităţile până la pauză şi chiar au înscris în minutul 28 prin Dulcea, dintr-o poziţie suspectă de ofsaid. Scorul la pauză avea să fie însă 2-1, Moutinho reluând cu capul din careul mic o centrare venită din corner.
În repriza secundă, argeşenii au continuat să domine, însă au fost campioni la ratări, pe lista ocaziilor de poartă trecându-şi numele Bucuroaia (’52), care a ratat de la cinci metri singur cu portarul, Tănase (’70), care a şutat în bară, şi Dulcea (’88), care a scăpat singur, dar Hârşu a intervenit excelent. La rândul lor, gazdele au jucat pragmatic şi au pus în pericol poarta adversă prin contraatacuri fulgerătoare, însă fără să se concretizeze pe tabela de marcaj.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS