28.4 C
Craiova
miercuri, 5 iunie, 2024
Știri de ultima orăSportSeverinenii sunt datori suporterilor

Severinenii sunt datori suporterilor

Liga a II-a

FC Drobeta
Corvinul Hunedoara
Stadion „Municipal“, sâmbătă, ora 11.00.
Formaţii probabile:
FC Drobeta:
Munteanu – Ciucu, Amzucu, Purcel, C. Trofin – Moutinho, Mitici, I. Păun, Epure – Jenaru, Boboescu. Antrenor: Marian Bucurescu.
Corvinul: Pascal – Guinea, Irina, Haţegan, Vişan – Găman, Pavel, Varadi, R. Cristean – Fotescu, Ungureanu. Antrenor: Ioan Alexoi.
Vor arbitra: Cl. Baboia – A. Constantinescu, D. Mitruţi.

 Severinenii au rămas datori publicului după remiza albă, de pe teren propriu, în faţa echipei Liberty. Sâmbătă vor primi vizita Corvinului, o echipă aflată într-o situaţie dificilă în clasament, cu minus şapte la „adevăr“, care a pierdut puncte preţioase în urma golurilor primite pe final de meci. În componenţa oaspeţilor se află şi severineanul Vişan, jucător de 28 ani, care a plecat la vârsta de 15 ani din oraşul natal. Pe banca oaspeţilor va reveni antrenorul principal Ioan Alexoi, după ce etapa trecută a fost suplinit de către Marius Opric fiindcă a fost plecat în Italia pentru o intervenţie chirurgicală a fiului său.
După joc, mijlocaşul severinean Demba va părăsi ţara, cu destinaţia Guineea Bissau, fiind convocat din nou la naţionala ţării sale, pentru returul cu Sierra Leone.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU